İşkur’da TYP Mülakatları Tamamlandı

İşkur’da TYP Mülakatları Tamamlandı

Devlet tarafından başlatılan Toplum Yararına Proje kapsamında, Gemlik’te de 45 kişi geçici iş sahibi olacak. Devlet kademesinde farklı birimlerde geçici olarak iş sahibi yapılacak olan kişiler, İşkur Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen şartlar göz önüne alınarak işe alınacak.

Gemlik’te Engelli Önceliği

Gemlik İşkur Müdürü Ünver Ünver, Genel Müdürlüğün önceliklerine dikkat ederek seçim yaptıklarını dile getirirken, engelli istihdamını ayrıca önemsediğinin altını çizdi. Programa göre; Çevre temizliği, Kamusal altyapının yenilenmesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda çevre düzenlemesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda bakım onarım ve temizlik işleri yapılması, Restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması, Ağaçlandırma, Park düzenlemeleri, Vadi ve dere ıslahı, Erozyon engelleme çalışmaları yönünde işe alınacak. Aynı zamanda sosyal yardımlaşma kurumundan da bilgi alacak.

 

(Son Güncelleme: 20 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir