Bulut'un Projelerine Bakan Desteği  

  Bulut’un Projelerine Bakan Desteği  

  Bulut’un Projelerine Bakan Desteği

Gemlik’e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut’un iskele ve marina projesini Gemlik’te inceledi. Ersoy’a ziyaretinde Bursa valisi Yakup Canbolat, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Efkan Ala, Zafer Işık ve Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ile Ak Parti ilçe Başkanı Yaşar İslam, MHP ilçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz’da eşlik etti.

İskele Projemiz Gemlik İçin Güzel Bir Eser Olacak

İlk olarak Gemlik İskelesinde inceleme yapan Ersoy, Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut’tan iskele projeleri ile alakalı bilgi aldı. İskelede uzunlamasına büyüme yapılmayacağını ifade eden Bulut; ”Gemlik’te iskelesinde yapacağımız çalışmada, çevresini genişletecek ve ortaya büyük bir alan oluşturacağız. İskele ile alakalı seçim sonrasında incelemeler yapacak, duruma göre güçlendirme çalışmalarında da bulunacağız. Bu konuda Büyükşehir Belediyemizle de ortak çalışma yapmayı düşünüyoruz. Gemlik’in merkezinde güzel bir eser kazandırmış olacağız” dedi.

Bakan Ersoy ise, Gemlik’in doğal güzelliklerinin bulunduğunu ve buna uygun turizme dayalı projelerin, ilçe adına faydalı olacağının altını çizerken, Gemlik Belediyesinin çalışmalarını destek vereceklerini belirtti.

Marina İlçenin Prestiji Olacak

Ardından Marina projesinin yapılmasının planlandığı Üniversite girişi bölgesine hareket edildi. Bakan Ersoy’a Marina ve Balıkçı Barınağı projesinden bahseden Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut; ”Marina ve balıkçı barınağı Gemlik’in ihtiyacı olan, Gemliklilerin de uzun zamandır beklediği önemli bir çalışma olacak. İnşallah 1 Nisan sonrasında bunun için de ilk adımı atacağız. İlçemiz adına prestijli bir proje olacak” dedi. Bakan Ersoy ise Gemlik gibi güzide bir körfeze Marina’nın yakışacağını söyledi.

Ersoy; Berkay Bulut’un Projelerinin Destekçisi Olacağız

Ziyaret ve incelemeler sonrasında değerlendirme yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; ”Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Berkay Bulut’un proje çalışmaları bize bildirilmişti. Bugün de Gemlik’e gelerek projeleri yerinde görmekten memnun olduk. Adayımız projelerinin bizimle entegre olabilecek yönleri son derece fazla. Bizler de adayımızın projelerinin bakanlık olarak arkasındayız. Gemlik’in ortak çalışmalarımızda daha da değer kazanacağına inanıyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir