Bıyıklı; Minareyi Biz Yapacağız

Bıyıklı; Minareyi Biz Yapacağız

Bıyıklı; Minareyi Biz Yapacağız

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı Balıkpazarı Mahallesinde esnaf ve halkla bir araya geldi. Konuşmasının öncesinde mahalle sakinlerinin dilek ve şikayetlerini dinleyen Bıyıklı daha sonra şunları söyledi.
“Anlaşılan o ki mevcut iktidar partisinin belediyesi bir şeyler yapıyor gibi görünse de yaptıkları israftan başka bir şey değil. Şu an içerisinde bulunduğumuz balıkpazarı kahvelerinin düzenlemesini iki kere değiştirdiler, birincisinde demir yığını yaptılar balıkpazarını adeta borupazarına çevirdiler ve ardından yaptıklarını beğenmeyerek ikincisini yaptılar. Bu da gösteriyor ki bu arkadaşlar yaptıkları hatalardan ders çıkarmak bir yana israf etmeye devam ediyorlar. Hal böyleyken şimdi kalkıp onu yapacağız bunu yapacağız diyerek proje açıklamaları bana samimi gelmiyor; çünkü işi bilmediklerinden dolayı israf etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Onlar için çirkin olmuş, israf olmuş umurlarında bile değil; ama yapılanların maddi karşılığı senin benim cebimden çıkan paralarla oluyor ve halkın parası çöpe atılıyor.” Şeklinde konuşan Bıyıklı sözü Balıkpazarı camii minaresine getirerek şöyle konuştu.
Minareyi Biz Dikeceğiz.
“Söz konusu minare, statik gerekçelerle 2017 tarihinde mevcut iktidarın belediyesi tarafından yıkıldı. Aradan geçen yaklaşık iki yıllık süre içerisinde hala yenisi yapılmadı. Sizlerin sesi olmak, isteklerinizi dile getirmek amacıyla burada basın açıklaması düzenledik; fakat iktidarın belediyesi buna kulak tıkadı ve sizlerin isteğini görmezden geldi. Bu vurdum duymazlığın altında yatan acaba başka bir sebep mi var? Balıkpazarı camiini müzeye mi çevirmek istiyorlar yoksa tekrardan kilise yapmayı mı düşünüyorlar? Bunu bilemiyorum; ama burada sizlere söz veriyorum. 1 Nisan sabahında Gemlik Belediyesinin anahtarlarını aldığımızda yapacağımız ilk işlerden birisi bu minareyi buraya dikmek olacaktır buna şüpheniz olmasın.” diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 15 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir