Ülkü Ocaklarından Ezan Açıklaması

Ülkü Ocaklarından Ezan Açıklaması

Ülkü Ocaklarından Ezan Açıklaması

Gemlik Ülkü Ocakları, yatsı ezanı okunurken ezanın ıslıklandığına yönelik iddialar sonrasında Gemlik Asım Kocabıyık Camiinde açıklama yaptı. Yatsı namazı sonrasında yapılan açıklamada, yapılan eyleme tepki gösterdiler.

Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar’ın açıklaması şu şekilde; ” Şol gökleri kaldıranın Donatatak dolduranın Oldeyince olduranın doksan dokuz adı ile.

‘Ruhumun senden, İlâhi, şudur ancak emeli. Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli. Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.’ Dizelerinde milli şairimizin belirttiği gibi Müslüman Türk yurdu olan Anadolu’da ezanlar kıyamet sabahına kadar okunacaktır diyen Milli şairimizin duasına da ayrıca canı gönülden ‘amin’ diyoruz.

8 Mart Gösterisi Fahişe, Gay Ve Lezbiyenlerin Eylemine Döndü

Ezan dinmez diyen,bayrak inmez diyen Hz. Nuh’un oğlu, Yasef’ten gelen ecdadın torunları.

Veda hutbesinde ‘kadınlar size Allah’ın emanetidir’ diyen ve Onları namusları belleyip, cenneti kadınlarımızın analarımızın bacılarımızın  ayaklarının altına seren Peygamber efendimizin evlatlarıyız…

8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı vesilesiyle düzenlemiş oldukları feminist gece yürüyüşü, feminist gösteriye, ardından gay ve lezbiyenlerin, fahişelerin sokaklara çıktığı bir gösteriye dönmüştür.

Özgürlük çehresi altında çığırtkanlık yaptıkları  esnada İstanbul Taksim Camii’nden yükselen ezan sesine ıslık çalarak, nara atarak, gürültü yaparak protesto etmeye çalışan bir avuç marjinal, karanlık ruhlu, kutsala saygısı olmayan insanları şiddetle kınıyor ve bir daha böyle bir hakaretin, böyle bir densizliğin, soytarılığın yaşanmamasını temenni ediyoruz…

Ezan, İslam’ın bayraktarlığını yapmış ve yapan necip Türk milletinin kutsallarından en önemlisidir.

Ezan bir kimliktir, Özgürlüğümüzün bir nişanesidir. Ezan bu ülkenin Tapusunun Sözüdür. Ezan sesi ile doğarız, ezan sesi ile ismimiz konur, ezan sesi ile gömülürüz. Ezan sesi ile cenke gideriz Mazlumu savunuruz. Onu susturmaya çalışmak, Türkü susturmak demektir Allah’ın kelamını susturmaya çalışmaktır. Rabbimizin de buyurduğu gibi ‘Allah’ın kelamını asla söndüremeyeceklerdir.’

Biz ülkü ocakları gençleri olarak bayrağımıza, dinimize, ezanımıza kitabımıza sahip çıkıyoruz onlara karşı tutum geliştirenleri de lanetliyor ve kınıyoruz. Kimse bizimle , Yüce Türk milletinin kutsallarıyla  oynamasın. İlk sözümüzde ‘Allah-u Ekber’ , son sözümüzde Allah-u Ekber’dir.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir