Çavuşoğlu’ndan Gemlikspor ve Kulüplere Destek Sözü

Çavuşoğlu’ndan Gemlikspor ve Kulüplere Destek Sözü

Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Kulüpler Birliği ve Gemlikspor’u ziyaret etti. Ziyaretinde Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut ile meclis üyelerinin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da yer aldı.

ÇAVUŞOĞLU; GEMLİK BELEDİYESİ İLE KOORDİNALİ ÇALIŞARAK TESİSLEŞMEYE DESTEK OLACAĞIZ

Ziyarette konuşan Çavuşoğlu; ”Gemlik’te birlikteliğiniz sonuçlar almanızda etken olmuş. Sizlerin belirlemesi gereken hedefleriniz. Gemlikspor’u nerede görmek istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Bizler de Gemlik’ten gelen talepler doğrultusunda tesis ve diğer destekleri sağlayacağız. Belediye Başkan Adayımız Berkay Bulut’un, Gemlik’in spor alanında gelişimi ile alakalı olumlu projeleri var. Ortak çalışmalar da yapacağız. Uyumlu bir çalışma ile bakanlık bazında da girişimler yaparak Gemlik için bir spor tesisi daha kazandırabiliriz” dedi.

BULUT; GEMLİKSPOR ÜÇ YIL İÇİNDE PROFESYONEL OLACAK

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Berkay Bulut ise; ”Gemlikspor ve diğer kulüplerimize Kulüpler Birliği ve Gemlik Belediyesi tarafından destek sağlanıyor. Burada Gemlikspor’u bir üst klasmanda düşünmeliyiz. Bizim hedefimiz, göreve geldikten sonra, üç yıl içinde Gemlikspor’u profesyonel lige çıkarmak olacaktır. Bu anlamda da, gereken yapılanma ve desteği sağlayacağız” şeklinde konuştu.

ALTYAPI İÇİN YATIRIMLAR GEREKİYOR

Konu ile alakalı söz alan Kulüpler Birliği Başkanvekili Kazım Bulut ise; ”Gemlikspor’un altyapıdan desteklenmesi adına altyapı anlamında profesyonelleşmeliyiz. Bu nedenle de tesis ve altyapı için yatırımlar yapılması, gelecek adına daha faydalı olacaktır” dedi.

BULUT’A SÜRPRİZ FOTOĞRAF

Ziyaretin sonunda tesisler gezilirken, Berkay Bulut’un Gemlikspor altyapısında kalecilik yaparken ki fotoğrafı hediye edildi.

 

Çavuşoğlu’ndan Gemlikspor ve Kulüplere Destek Sözü

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir