Türkiye'nin Otomobil Hayali Gemlik'imizde Hayat Buluyor
Türkiye'nin Otomobil Hayali Gemlik'imizde Hayat Buluyor

Türkiye’nin Otomobil Hayali Gemlik’imizde Hayat Buluyor

Türkiye’nin Otomobil Hayali Gemlik’imizde Hayat Buluyor

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır Türkiye’nin 60 yıllık otomobil hayalinin Gemlik’te gerçekletilecek olmasının mutluluğunu ve heyecanını yasadıklarını söyledi.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından çalışmaları sürdürülen yerli otomobilin 2022 yılında seri üretime geçilecek olmasının ve seri üretime geçişte fabrikanın ilçemize yapılacak olmasının hem ilce ekonomisine hamda ülkemizin ekonomisine büyük kazançlar sağlayacağını dile getiren Çakır “Kurulacak olan fabrika ile 5000’e yakin istihdamın sağlanacak olması da ilce haklimizin refahı acısından büyük önem arz etmektedir. Yerli otomobilin üretilmesi ile başlayacak olan ekosistemin ülkemiz ekonomisine 50 milyar Euro, cari dengeye 7 milyar Euro katkı sağlayacaktır. “dedi.

Cumhurbaşkanımıza Ve Hisarcıklıoğlu’na Teşekkür

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır” Ülkemizin hayalinin gerçek olacağı yolculuğun Gemlik’ten başlatılması konusunda büyük destekleri olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize ve Türkiye Otomobili Girişim Grubu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız M.Rifat Hisarciklioglu’na ilçemiz ve is dünyamız adına sonsuz şükran ve teşekkürlerimi iletiyorum. Alınan kararın Gemlik’imize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. “dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir