Gündoğdu ve Durmaz Genç Girişimci temsilcisi seçildi

Gündoğdu ve Durmaz Genç Girişimci temsilcisi seçildi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu seçimleri yapıldı. Çarşamba günü Ticaret ve Sanayi Odası’nda komiteye girmek isteyen adaylar sandık başına gittiler.25 kişilik erkek komite üyeleri arasından Hüseyin Durmaz, Bekir Bayırlı ve Fatih Becerikli aday olurken, saat 10.oo da başlayan seçimler saat 16.oo da sona ererek sandıkları açıldı.

25 kişinin oy kullandığı erkek İl Genç Girişimci İcra Kurulu  Temsilciliğine Hüseyin Durmaz seçildi. Seçimlerde Hüseyin Durmaz 11 oy, Bekir Bayırlı 8 oy, Fatih Becerikli ise 6 oy aldı.

ECE GÜNDOĞDU KADIN GİRİŞİMCİ TEMSİLCİSİ OLDU

13 üyeli Kadın Genç Kadın Girişimciler ise Ece Gündoğdu, Meryem Karakaş, Esma Deniz Zsobrak, Selma Özsabuncu aday oldular. Yapılan seçimlerde, Ece Gündoğdu il Temsilciliğine seçildi.

Seçimlerden sonra genç girişimciler göreve seçilen arkadaşlarını kutladılar. Hüseyin Durmaz ve Ece Gündoğdu, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını İl’de en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.

Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Semih Aşkın ve Abdullah Kavlak göreve seçilen genç girişimcileri kutladılar.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir