GTSO Meclisi,  Akıt’a“Hizmet Şeref Belgesi” verdi

GTSO Meclisi,  Akıt’a“Hizmet Şeref Belgesi” verdi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Oda’ya 31 yıl yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet eden Kemal Akıt’a “Hizmet Şeref Belgesi” verdi.

Salı günü, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Tevfik Solaksubaşı Salonu’nda toplanan GTSO Meclisi’nde, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, tarafından eski Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt’a “Hizmet Şeref Belgesi” verilmesi için tören düzenlendi.

Oda Meclis üyelerinin tamamının ve projelerini tanıtmak için gelen CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Uğur Sertaslan’ın katıldığı törende konuşan Hasan Yıldırım, “Kemal ağabey ile 30 yıl birlikte çalıştım. Ondan çok şey öğrendim. O, Odamızın Başkanı ama aynı zamanda hepimizin ağabeyiydi. Birlikte yaptık. Ondan çok şeyler öğrendik. Gemlik’e bir okul O’nun döneminde kazandırıldı. Hizmet binamız yine O’nun döneminde yapıldı. Türkiye  Odalar Borsalar Birliği’nin en aktif odalarından biri olduk, saygınlık kazandık. Emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında ise sağlıklar, mutluluklar  diliyorum” dedi.

Kemal Akıt’a verilen Belge üzerinde şu sözlerin yer aldığı görüldü:

“Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde 31 Yıl (1987- 2018), üstün bir gayret ve fedakarlıkla tamamladınız. Bu değerli çalışmalarınız, camiamızda her daim örnek olarak gösterilecek, takdir ve şükran ile anılacaktır. Sizi Camiamız adına kutlar, mutlu bir ömür dileriz.”

Akıt” Beni Gururlandırdınız

Kemal Akıt’ın belge töreninde duygulandığı görüldü. Akıt, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sizlerle birlikte Gemlik’e ve üyelerimize büyük hizmetler yaptık. Sizlerin hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bana vefa örneği göstermiş siniz. Bir salona ağabeyim, duayenim Tevfik Solaksubaşı ağabeyimin, bir diğer Salona da benim ismimi vermiş siniz. Bu beni gururlandırdı. Bu benim için bir şereftir. Özellikle teşekkür ediyorum. Hatırlanmak güzel bir şeydir. Bu duyguyu insan içindeyken anlamaz, sonra anlar. Bu duygu hepimiz için geçerli bir duygudur. Sağolun.” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir