Sertaslan, “Köylere gerekli olan yatırımları yapacağız”

Sertaslan, “Köylere gerekli olan yatırımları yapacağız”

Sertaslan, “Köylere gerekli olan yatırımları yapacağız”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan köyleri ziyaret etmeye devam ediyor. Köy ziyaretlerinde özellikle ‘çiftçi belediye projesini anlatan Sertaslan, köylerimize yatırım yaparken muhtarında köylünün de fikirlerini alacağının altını çizerken köylere gerekli olan yatırımlarının da yapılacağını ifade etti.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Şükriye ve Fındıcak köylerini ziyaret etti. Ziyaretinde köylerinden alan yoğun ilgi ve alaka için teşekkür eden Sertaslan “Allah bizi köydeki vatandaşlarımıza mahcup etmesin” dedi.

“Yatırımlarımızı vatandaşın ihtiyaçlarına göre belirleyeceğiz”

Sertaslan Gemlik Belediyesinin bu zamana kadar köylere yaptığı halı sahaların atıl bir şekilde durduğunu ve köylerin çok sayıda sorunu ve yatırım ihtiyacı varken bu halı sahalara binlerce lira harcandığını ifade eden Sertaslan Katırlı köyündeki halı sahaya da dikkat çekerek “ben yaptım oldu zihniyetinden köylerimiz de etkilendi. Oysa bizim raporlarımıza ve kadın kollarımızın yaptığı saha çalışmalarında köylerimizin ihtiyacı çok farklı biz isterdik ki; Belediyemiz köylerimizin ihtiyaçlarını belirleyerek ona göre yatırımlarını gerçekleştirsin ama olmadı. Gemlik ve Bursa Büyükşehir Belediyesi köylere ihtiyacının dışında yatırımlarını gerçekleştirdi” dedi.

Köyde yapılacak her şeye köydeki vatandaşın karar vereceğini de ifade eden Sertaslan, “Köydeki yatırımlarımızı vatandaşımızın ihtiyaçlarına göre belirleyeceğiz. Belediye meclisinde o köyün veya mahallenin konusu geçerken köy muhtarımız da o konuda fikrini beyan edecek ben yaptım oldu zihniyetinden uzaklaşarak ve vatandaşımızın vergilerini yerinde ve ihtiyaca göre kullanılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Sertaslan sözlerini şöyle tamamladı:

“20 yıllık siyasi yaşamım var. Daha önce ilçe başkanlığı, Belediye Meclisi Grup Başkanlığı ve İl Genel Meclisi üyeliği gibi birçok aktif görevde bulundum. Bu köylerimize de ilk kez gelmedim. Köylerimizin ihtiyaçlarına ve sorunlarına vakıfız. Vatandaşımızın belediyeye vergileriyle aktardığı bir bütçe var ve biz o bütçenin en sağlıklı kullanılmasını sağlayarak Gemlik’in şehir merkezine ve köyüne ihtiyaç olan hizmetin gitmesini sağlayacağız” dedi

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir