Ağdemir, “Gemlik için projelere imza atacağız ”

Ağdemir, “Gemlik için projelere imza atacağız ”

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Kaymakam Kemal İnan’a hoşgeldiniz ziyaretinde bulundu.

Ağdemir, “Gemlik için projelere imza atacağız ”

Kaymakam Kemal İnan, Oda Başkanı Paşa Ağdemir’e Gemlik’e geçici gelmediğini, yakında yayınlanacak kararname ile asaletinin onaylanacağını söyledi.

 

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Gemlik Kaymakamlığına atanan Kemal İnan’ı makamında ziyaret ederek, başarılar dilediler.

Kaymakam Kemal İnan tarafından karşılanan, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Başkan vekili Abdullah Kavlak ve Semih Aşkın, yönetim kurulu üyeleri, Şefik Yılmaz, Alaattin Akcan, Hasan Hamaloğlu, Fatih Buluk ve Genel Sekreter Ağah Arda kendilerini tanıttı.

GTSO Başkanı Paşa Ağdemir ziyarette yaptığı konuşmada, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak, Gemlik için her türlü desteği bütçeleri oranında yardıma hazır olduklarını, Kayma kamlık ve diğer kamu kuruluşları ile uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Kaymakamlığa ilçenin güvenliğinin sağlanması projesine katkı için İHA aldıklarını söyleyen Paşa Ağdemir, “Odamızın 2 bine yakın üyesi bulunmakta dır. Gemlik Gümrüğü Türkiye ihracat 2.si durumdadır. Üyelerimiz olan sanayiciler ve iş adamları ülke ekonomisine büyük katma değer sağlamaktadırlar.” dedi.

Ağdemir’in “Gemlik’te geçici mi, yoksa kalıcı mısınız?” sorusunu yanıtlayan Kaymakam Kemal İnan, “Gemlik Kaymakamlığının boşalması üzerine bu göreve geçici olarak görevlen dirildim. Bu geçici bir görev değil. Çıkacak ilk kararname ile Gemlik Kaymakamlığına asaleten atanacağım. Gemlik’te birlikte çalışacağız” dedi.

Paşa Ağdemir buna memnun olduklarını belirterek, “Yapılacak yerel seçimlerden sonra yeni belediye başkanı ve sizlerle birlikte çok güzel projeler gerçekleştireceğiz.” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir