Belediyespor’dan Atletizmde Büyük Başarı

Belediyespor’dan Atletizmde Büyük Başarı

2-3 Şubat tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen salon U-20 Türkiye Atletizm Şampiyonasında Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kürsünün ikinci basamağına çıktı.

Ataköy Atletizm Salonunda düzenlenen müsabakalarda 4×400 genç kızlar bayrak yarışında ter döken Belediyespor Atletleleri Dilek Özdemir, Edanur Eren, Semanur Eren ve Mübera Çoban aldıkları bu derece ile Gemlik’e bir gurur daha yaşattı.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş, “İlçemizden Milli sporcu çıkarmak ve ulusal anlamda önemli başarılar elde etmek en büyük hedefimizdir” dedi. Haftanın her günü antrenman yaparak yoğun bir tempoyla müsabakalara hazırlandıklarını kaydeden Gümüş, “Her koşulda desteklerini bizden esirgemeyen başta Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz olmak üzere Kulüp Başkanımız Hulusi Gandar ve yönetimine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan tartan pistin, özellikle atletizm sporcularının başarılarına büyük katkı sağladığına dikkat çeken Gümüş, “İnşallah başarılı giden grafiğimizi devam ettirip önümüzdeki müsabakalarda da hedeflediğimiz dereceleri elde edeceğiz ”diye konuştu.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar da, kısa sürede büyük aşama kaydeden atletizm takımıyla gurur duyduklarını belirterek, antrenör Burhan Gümüş ve sporcuları tebrik etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Gemlik’i başarıyla temsil eden sporcuları tebrik ederek, “Altyapıdan yetişen çocuklarımızın bu tür başarılara imza atıyor olması bizleri gelecek için umutlandırıyor. Sporcuları ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir