Sömestir‘de Çocuklar Tiyatroya Doydu

Sömestir‘de Çocuklar Tiyatroya Doydu

Gemlik Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılı ilk döneminin ardından düzenlediği ücretsiz “Sömestir Tiyatro Şenliği” ile Gemlikli öğrenciler için coşkulu bir etkinliğe daha imza attı.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 6 gösterimden oluşan sömestir tiyatro şenlik etkinlikleri kapsamında öğrenciler, hem kendi yaşıtları ile tiyatro izlemenin keyfini hem de farklı temaların işlendiği eğlenceli oyunları oynamanın mutluluğunu yaşadı.

Yunus Emre ve Cemil Meriç Kültür Merkezlerinde 20 Ocak Pazar günü Nasreddin Hoca tiyatrosuyla başlayan etkinlikler, 22 Ocak Salı günü Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun Palavracı adlı oyunu, 25 Ocak Cuma günü Hüseyin Goncagül Tiyatrosunun Şarkılarla Masallar gösterisi, 29 Ocak Salı günü Bursa Sanat Tiyatrosu’nun Koca Bebek adlı oyunu, 30 Ocak Çarşamba günü de Tiyatro Mim oyuncularının hazırladığı Palyaço, Pandomim ve Akrobasi gösterileriyle çocuklarla buluştu.

“Sömestir Tiyatro Şenliği” 1 Şubat Cuma günü Cemil Meriç Kültür Merkezinde sahnelenen İbiş ile Memiş oyununun ardından keyifli bir kapanışla öğrencilere veda etti.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de beğenisini kazanan tiyatro gösterileri sonrası, oyuncular alkışlarla ödüllendirildi. Yoğun ilgi gören oyunlarına zaman zaman minik seyircilerini de dahil eden tiyatro oyuncuları, oyunların sonunda çocuklarla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın da zaman zaman çocuklarla birlikte takip ettiği tiyatro gösterileri ile Gemlikli çocuklar unutulmaz bir sömestir tatili yaşadı.

 

(Son Güncelleme: 4 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir