Bulut, esnafın önerilerini dinledi

Bulut, esnafın önerilerini dinledi

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, yerel seçim çalışmaları öncesinde Gemlik esnafını gezerek fikirlerini dinledi. Berkay Bulut’a ziyaretlerinde Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam da eşlik etti.

Bulut, ”Gemlik’te esnafın ilçenin nabzını en iyi tutan kesimlerden biri de Gemlik esnafıdır. Geçmişten bugüne ahi evran geleneğini uygulayan, önemli denge unsurlarıdır. Bu nedenle, seçim çalışmalarımıza başlamadan önce, vatandaşlarımızın ve esnafımızın da fikirlerini alarak yola çıkmak istiyoruz.

Katılımcı Belediyecilik

Bizim anlayışımız katılımcı belediyecilik ve ortak akıl üzerinedir. Bir mahalleye veya sokağa hizmet yapacaksak, o sokakta yaşayan ve oraları kullananların da fikirlerini dinlemek zorunluluğumuz var. Projelerimizi de vatandaşlarımızın fikirlerini alarak geliştireceğiz. Ne olursa olsun ‘ben yaptım oldu’ anlayışını, bizlerin belediyecilik döneminde göremeyeceksiniz.

Ak Parti İlçe Teşkilatımız, uzun zamandır vatandaşların fikirlerini ve önerilerini alarak önemli bir envanter oluşturdu. Bizler de yaptığımız çalışmalarla buna katkı sağlayacak, fikirleri birlikte harmanlayacağız. Gemlik’in ilk etapta küçük dokunuşlarla önemli mesafe alacağına inanıyoruz.

Vatandaşın Güvenine Layık Olacağım

Aday olarak açıklandığım günden bugüne önemli ilgi ve teveccühle karşılaşıyorum. Bu da üzerime fazladan sorumluluk yüklüyor. Bundan sonra yapacağım her eylemde, bu güvene layık olmak adına çalışacağım. Belediye dönemimizde de, bunu herkes fark edecek” dedi.

(Son Güncelleme: 22 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir