Abla Kardeş’in Katli Yakalandı

Abla Kardeş’in Katli Yakalandı

Gemlik ilçesinde evde cesetleri bulunan iki kardeşi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli, Çanakkale’de yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Gemlik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sibel (45) ve kardeşi Mehmet Ali Dudaklı’nın (37) Eşref Dinçer Mahallesi’ndeki evlerinde 19 Ocak’ta ölü bulunmalarının ardından başlatıkları  soruşturma kapsamında gizli çalışma yürüttü.

Gemlik Polisinin yanı sıra Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin de destek verdiği çalışmada  abla ve kardeşin öldürüldüğünün tespitinin ardından geniş ve gizli bir çalışma yapıldı.

Polis, Sibel Dudaklı’nın eski sevgilisi olan ve barışmak amacıyla geldiği evde iki kardeşi bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen Murat A’yı Çanakkale’de gözaltına aldı.

Ölü Bulunan İki Kardeş Vahşi Cinayete Kurban Gitmiş
Geçtiğimiz gün Eşref Dinçer Mahallesinde evlerinde ölü bulunan Sibel Dudaklı (45) ve Mehmet Ali Dudaklı’nın (37)cinayete kurban gittiği öğrenildi.
Evde yapılan incelemeler ve ölü bulunan iki kardeşin vücudundaki çeşitli izler ve kesiler sonrasında araştırma başlatan Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla alakası soruşturma başlatmıştı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir