Gemlik Denizcilik Topluluğu Rahmi Koç Müzesi Ve Beşiktaş Denizcilik Müzesi Ziyaretleri

Gemlik Denizcilik Topluluğu Rahmi Koç Müzesi Ve Beşiktaş Denizcilik Müzesi Ziyaretleri

Gemlik Denizcilik Topluluğu Rahmi Koç Müzesi Ve Beşiktaş Denizcilik Müzesi Ziyaretleri

Gemlik Denizcilik Topluluğu üyeleri Cumartesi günü ilk olarak İstanbul Rahmi Koç Müzesine ziyaretini gerçekleştirdi. Yapılan etkinliğe Gemlik Asım Kocabıyık Deniz ve Liman işletmeciliği programı öğrencileri–Denizcilik Topluluk Danışmanı Öğr.Gör.E.Murat Tacar ile Öğr.Gör. İbrahim Sapmaz katıldı. Öğrenciler burada birbirinden güzel geçmiş zamanda kullanılan arabaları, uçakları, tekneleri incelediler. Gezinin devamında daha önce kullanılmış olan TCG Uluç Ali reis Denizaltısı, Denizaltı Uzmanı Ahmet Malaman Rehberliğinde incelendi. Daha sonra Rahmi Koç Müzesinden ayrılan öğrenciler buradan sonra Beşiktaş Deniz Müzesi’ne ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Müzede, saltanat kayıkları, el yazmaları, gemi modelleri, sancaklar, tablolar, tuğralar, armalar, seyir aletleri, gemi baş figürleri ve silahlar sergilenmektedir. Müzeleri ilk defa ziyaret etmiş olan Gemlik Denizcilik Topluluğu üyeleri oldukça etkilenip memnun kaldıklarını dile getirdiler. ‘da Bursa’ya yolculuğun başlamasıyla sonlandı.

Geziye katılan MYO Öğrencileri için verimli geçen bu etkinlik sonucunda Topluluk Başkanı Nilay GÜL bu yıl Gemlik Denizcilik Topluluğu olarak birçok etkinliği ekip arkadaşları ile birlikte organize edeceklerini söyledi.

(Son Güncelleme: 24 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir