Başkanı Yılmaz:“Herkesi Kucaklayan Belediyeyiz”

Başkanı Yılmaz:“Herkesi Kucaklayan Belediyeyiz”

Başkanı Yılmaz:“Herkesi Kucaklayan Belediyeyiz”

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Hünkâr Hacı Bektaşi Veli Derneğini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Dernek Başkanı Ali Kalkan ve Yönetim Kurulu üyelerini Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Avcı ile birlikte ziyaret eden Refik Yılmaz, toplumsal birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gemlik Belediyesi olarak ayrım gözetmeden başta hemşeri dernekleri ve kültürel dernekler olmak üzere,  herkesi ve her kesimi kucakladıklarını ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini verdiklerini ifade eden Refik Yılmaz, Hünkâr Hacı Bektaşi Veli Derneği ve Cem Evi sorunlarına da duyarlı olduklarını söyledi. Refik Yılmaz” Farklılığımız Zenginliğimizdir” diye konuştu.

Gemlik’te kültürel derneklere bugüne kadar yapılan hizmet ve yatırımları da anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Girit ve Rumeli Türkleri Derneği için Mübadele Evi yapacaklarına dikkat çekti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Merhum Dr. Seyfi Arıkan’ın evinin restore edildiğini vurgulayarak, bu evin Girit ve Rumeli Türkleri için mübadele evi olacağını belirtti.  Refik Yılmaz, Muşlu hemşerilerimiz için Taziye evini hizmete açtıklarını anımsatarak, aynı şekilde Ağrılı Hemşeriler için de taziye evi yapılacağını kaydetti. Giresunlular için Kültür Evi için arsa Tahsisinin yapıldığını ve kaba inşaatının bitmek üzere olduğunu bildiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz,  Erzurumlular Kültür Evi için de protokollerinin hazırlandığını,  Roman Kültürü Araştırma ve Yaşatma Derneğine de kültür lokali verildiğini bildirdi. Mahalle Konakları da yaparak sosyal belediyeciliğin en güzel hizmetlerini verdiklerini vurgulayan Refik Yılmaz, “Hizmet ve yatırımlarda ayrım yapmadık. Gemlik’in her mahallesine ve sokağına yönelik önemli hizmetlerde bulunduk. Farklılığımız Zenginliğimizdir şiarıyla hizmet ve yatırımları yapıyoruz. Hizmet ve yatırımlar ile vatandaşlarımızın gönlüne girmeyi amaçlıyoruz” dedi. Kültürel derneklere yönelik hizmetlerle, kültürlerinin gelecek kuşaklara aktarılmasını hedeflediklerini açıklayan Refik Yılmaz, “Gemlikli Alevi vatandaşlarımızı sosyal barışın çimentosu olarak görüyoruz. Bir kısım işleri belediye olarak biz, bazı işleri de özel sektöre yaptırmak üzere sorunlarına çözüm oluyoruz” diye konuştu.

Gemlik Hünkâr Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Ali Kalkan’da, Gemlik Belediyesinin Cem Evi çatısı onarımı, asansör yapımı, güvenlik kamerası alımı, gibi hizmetleri adına teşekkür ederek, Cem Evi’nin dış kaplama işini de üstlenen Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti.

 

(Son Güncelleme: 20 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir