Sorumluları Hakkında İşlem Başlatıldı

Sorumluları Hakkında İşlem Başlatıldı

Gemlik Temizlik İşleri Müdürlüğünde hizmet veren çöp kamyonunun, çöpleri döktükten sonra temizliğini dere kenarında yapması tepkilere neden oldu.

Çöp Kamyonunun topladığı çöpleri Büyükşehir’in tesisine dökmesinin ardından araç temizliğini Gemlik Karsak Deresi kenarında yapması tepkilere neden oldu. Uzun zamandır Karsak Deresindeki atıklardan dolayı tepkiler oluşurken, şoförün rahatça temizliği burada yapması da şaşkınlıkla karşılandı.

Temizleyecek Alanları Vardı

Gemlik Belediyesi tarafından araçların temizlenmesi adına alanlar oluşturulduğu öğrenirken, şoför ve çöp kalıntılarına neden böyle çevreye zarar verecek şekilde temizleme ihtiyacı duydukları merak konusu oldu. Gemlik Belediyesi tarafından sorumlular hakkında işlem başlatılırken,  Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın da doğrudan konuya tepki vererek, sorumlularından ve amirlerinden savunma istediği kaydedildi.

Öte yandan Gemlik Belediyesinden yapılan açıklamada,  18 Aralık 2018 tarihinde sosyal medyada paylaşılan Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı süpürge aracının Karsak deresine katı atık boşalttığı iddiası ile alakalı yapılan paylaşım, gerçekle bağlı değil, kamuoyunu yanıltıcı niteliktedir.
Oysaki son günlerde havaların yağışlı olması nedeniyle haznesi dolan süpürge aracının mekanik bir arızaya sebebiyet vermemesi için, acil tahliye edilmesi durumundan dolayı gerçekleşen bu olay, kamuoyuna farklı bir şekilde yansıtılmıştır. Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’ın talimatlarıyla olay yerine giderek gerekli incelemeleri yapan Temizlik İşleri Müdürümüz Ahmet Dedetürk, sosyal medya sayfanızda paylaşılan fotoğrafla ilgili olarak da araç şoförü hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını açıklamıştır.
Vatandaşlarımızın zihninde negatif bir algı yaratma çabasıyla yapılan art niyetli ve maksatlı açıklamalara siz değerli vatandaşlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz denildi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir