Erdal Karataş Ak Parti'den Başvuru Yaptı

Erdal Karataş Ak Parti’den Başvuru Yaptı

Erdal Karataş Ak Parti’den Başvuru Yaptı

2019 yerel idareler seçimleri başvuru süreci devam ederken, Ak Parti’de meclis üyeliği için mali müşavir Erdal Karataş da başvuru yaptı.

Başvurusunu İlçe Başkanı Yaşar İslam’a teslim eden Karataş, Belediyenin önemli yükümlülüklerinden birinin de mali işler olduğunu ifade ederek; ”Gemlik’te gelişimin önü açık. Gelişim ve değişin için de, mali yapılanmayı da düzenlemek gerekiyor. Bu anlamda ben de Gemlik ve Gemlik Belediye Meclisine katkı sağlayabileceğimi düşündüğümden başvuru yapmaya karar verdim. Yerel seçimler, Gemlik adına da önemli bir dönemeç anlamına geliyor. Büyüyen ve büyümeye de açık olan Gemlik adına, vatandaşlarımızla beraber katkı sunarsak, bizler için en anlamlı çalışma olacaktır” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ise, sürecin devam ettiğini, başvuruları almayı sürdürdüklerini ifade ederken, adayın açıklaması ve programı sonrasında meclis üyeleri ile alakalı değerlendirme yapacaklarının altını çizdi.

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  Genç Kadın Şehir Hastanesine Sevk Edildi

  Genç Kadın Şehir Hastanesine Sevk Edildi Gemlik’te Turkcell bayiinde çıkan tartışma sonrası bıçakla yaralanan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir