Umurbey – Kumla ve Kurşunlu otobüslerinde 65 yaş geçerli oldu

Umurbey – Kumla ve Kurşunlu otobüslerinde 65 yaş geçerli oldu

Uzun yıllardır tartışması devam eden 65 yaş üzeri ücretsiz taşıma ile alakalı sorun, Burulaş ve Kooperatiflerin anlaşmasıyla çözüldü.

65 yaş üstü yolcuların bedava taşınması yönündeki karara rağmen, maliyetin tamamen kooperatif ve işletmelerin üzerine kalması, önemli sorunlara neden oluyordu. Bu nedenle, bölgede bu şekilde taşıma yapılmasının önü kapanırken, Burulaş’ın son dönemdeki görüşmeleri ile kooperatiflerle ortak bir karara varıldı. Umurbey, Kumla ve Kurşunlu’da yapılan taşımalarda, 65 yaşın ücretsiz olarak yapılacağı kaydedildi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

65 yaş üstü vatandaşlar karardan memnun olurken, ücretsiz taşımanın da başladığı ifade edildi.  Vatandaşlar uzun süredir yaşlıların ücretsiz taşınması gerektiğini ve çok bölgede yapılan taşımanın, bölgelerinden yapılmamasından dolayı rahatsızlık hissettiklerini ifade ederken, Burulaş yönetimi ve kooperatiflere teşekkür ettiler.

(Son Güncelleme: 10 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir