Yıldız; Adaylık Sürecimiz Başladı…

Yıldız; Adaylık Sürecimiz Başladı…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız; Belediye Başkan Aday Adaylığı ve Belediye Meclis Üyesi adaylık sürecinin başladığı  açıkladı. Başkan Yıldız, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı olarak Belediye Başkanlığı aday adaylı ve meclis üyeliği adaylığı başvuru sürecimizi Aralık ayı itibariyle başlatmış bulunuyoruz. Bu süreçte adaylık başvurusu yapmak isteyenleri formlarını almaları ve başvurularını yapmaları için ilçe binamıza bekliyoruz.” Şeklinde konuşan başkan Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü.

“Biz, parti olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de tüm teşkilatlarımızla seçim hazırlığımıza son sürat devam ediyoruz ve yerel seçimlerde çalışmalarımızın karşılığını alacağımıza fazlasıyla inanıyoruz. Hiçbir ihalede, yolsuzlukta, haksızlıkta adı geçmeyen belediye başkan aday adaylarımız ve meclis üyesi aday adaylarımızı ilerleyen günlerde basına tanıtacağız. Başvurular neticesinde aday adaylığını açıklayacak isimler arasından seçeceğimiz belediye başkan adayımızı oluşturacağımız istişare kurulunun vereceği karar neticesinde duyuracağız. Saadet Partisi olarak ‘ÇARE VAR’ sloganıyla gireceğimiz yerel seçimlerde halkımıza çare olmaya geliyoruz. Necip milletimizin hasret kaldığı ‘Milli Görüş’ belediyeciliğini Allah’ın izni ile geri getirecek milletimizin dertlerine çare olacağız.” Şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir