Gemlik’te Yerel Buluşmalar Devam Ediyor

Gemlik’te Yerel Buluşmalar Devam Ediyor

Gemlik belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla düzenlenen yerel buluşma programları devam ediyor. Vatandaşların her türlü istek, sorun ve şikâyetlerini birebir Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a ilettiği Gemlik buluşuyor programlarının on dördüncü ve son durağı Gemlik Erzurum Palandökenliler derneği oldu.
Belediye Başkan yardımcıları ve birim amirlerinin de hazır bulunduğu programlarda, aracı olmaksızın vatandaşla buluşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz sorulara cevap verirken sorunların çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşıyor. Halkın yönetime doğrudan katılımı noktasında da örnek olan buluşmalar, Gemlik halkı tarafından takdirle karşılanıyor. Yerel buluşma programına katılan Gemlik sakinleri ilçede yapılan, yapılması planlanan hizmetlerle ilgili bilgi alıyor, düşüncelerini Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile paylaşıyor.
Bu kapsamda düzenlenen buluşmalarda vatandaşların taleplerini dinleyip tek tek not alan Başkan Yılmaz, sorunların çözümü noktasında da gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söyledi. Hayata geçirilen tüm projelerle vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimsediklerini belirten Yılmaz, “Gemlikli hemşehrilerimize daha rahat yaşam alanları sunmak için ilk günkü azimle çalışıyoruz. Alt yapısıyla, parklarıyla, spor tesisleriyle, okullarıyla, kültür merkezleriyle, Gemlik’imiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Gemlik Buluşuyor programımız ile hem halkın parasının doğru kullanıldığının göstergesi olan hizmetlerimizi kendilerine anlatıyor hem de onların düşüncelerini alıyoruz. Sorularına cevap veriyor sorunlarına çözüm oluyoruz. Halkımız neyi istiyorsa, nelere ihtiyacı varsa onları yapıyoruz. Söz verdik Gemlik’imizin bu günü dünden, yarını bu günden güzel olacak. Halkımızla buluşmalarımız devam edecek” dedi.



(Son Güncelleme: 19 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir