Ak Parti'den Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Ak Parti’den Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Ak Parti’den Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanlığı, önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Çocuk Kitapları Haftasında da çocuklarla bir araya gelen ilçe yönetimi, okuma alışkanlığının kazandırılması adına önemli bir haftayı değerlendirmek istediklerini belirttiler.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Sebebiyle  Politikalar Başkanlığı tarafından düzenlenen programa  İlçe Başkanvekili Ferhat Doğan, İlçe Başkan yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, Gençlik Kolları Başkanvekili Furkan Siyaher, ve yönetim kurulu üyeleri ile katılım sağlandı.

Program sonrasında yapılan açıklamada; ”Gelecekteki mirasçımız olan çocuklarımıza kitaplarımızı hediye ettik. Bu günü önemsememizdeki amaç, okuma bilincinin çocuklarımıza kazandırılmasıdır. Dinimizin ve kutsal kitabımızın ilk emri olan ‘Oku’ sözünü kendine şiar edilen Ak Kadrolar, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı da gözeterek böyle bir çalışma yaptık. Sadece Çocuk Kitapları Haftası özelinde değil, diğer zamanlarda da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” dediler.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir