Işık, ''Yerel Seçimler, Bölgenin Kazanımı Olacak''

Işık, ”Yerel Seçimler, Bölgenin Kazanımı Olacak”

Işık, ”Yerel Seçimler, Bölgenin Kazanımı Olacak”

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Belediye Başkanlığı aday adaylığı ve meclis üyesi aday adaylığı süreci ile alakalı değerlendirmede bulundu.

Gemlik, İznik ve Orhangazi bölgesinde Ak Parti Genel Merkezi, milletvekilleri ve teşkilatların önerilerini alarak değerlendirme yaptıklarını ifade eden Bursa Milletvekili Işık; ”Ak Parti her seçimde olduğu gibi bu seçimde de, her bölgede ve her ilçede kazanmaya odaklı çalışma yapıyor. Bu nedenle, bizler de ince eleyip sık dokuyoruz.

Vatandaşlarımızın bizlerden beklentileri çok yüksek, bizler de bunun farklında olarak taleplere göre de çalışmalar yapıyoruz. Bir yandan bölgemizdeki hizmetleri ve ihtiyaçları değerlendirirken, bir yandan da merkezimizle irtibatta kalarak bilgilendirmeler yapıyoruz.

Her ilçenin kendine özgü dinamikleri var. İlçelerin ve bölgelerin dinamiklerini de değerlendiriyoruz. Teşkilatlarımızla uyum içinde, vatandaşın beklentilerini göz önünde tutarak yapacağımız değerlendirme sonrasında, tüm ilçelerimizde hem aday, hem meclis üyeleri bazında, halkımızın doğrudan teveccühünü alan isimlerle devam edeceğiz” dedi.

Işık sözlerinin devamında teşkilat olarak tüm adayları eşit şartlarda değerlendirdiklerini ve buna göre davrandıklarını vurgularken; ”Bölgemizde ve Bursa genelinde önemli teveccüh aldık. Ak Parti’de Belediye Başkanı ve meclis üyesi aday adayı olan isimlere teşekkür ederiz. Teveccüh, başarının ön göstergesidir” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir