Çay-Simit-Sohbet Balıkpazarı Mahallesinde

Çay-Simit-Sohbet Balıkpazarı Mahallesinde

Çay-Simit-Sohbet Balıkpazarı Mahallesinde

Geride kalan dönemde “Gemlik Buluşuyor”, “Belediye Yanınızda” ve “Başkan Aranızda” projeleri ile vatandaşların takdirini kazanan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, toplumun bütün kesimlerine ulaşmak ve halkın karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirilen Çay-Simit-Sohbet adlı halk meclisinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Milletvekili Zafer Işık, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yarımcıları, meclis üyeleri, birim amirleri ile Balıkpazarı Mahallesi Kahvehaneler Mevkiinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, “İlçenin daha güzel yönetilmesi daha güzel yaşanabilir hale gelmesi için sizlerin görüşleri çok önemli. Şeffaf yönetim, ortak akıl ve katılımcı bir anlayışla Gemlik’i çok daha güzel günler bekliyor” dedi.

Mahalle toplantılarıyla halkın sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduklarını ve halk toplantılarını her hafta farklı bir mahallede düzenlediklerini belirten Başkan Yılmaz, “Çözülebilecek sorunları hemen çözüyoruz. Vatandaşlarımızla hem dertleşiyoruz hem de problemlerini dinliyoruz. Aldığımız talepleri devlet imkânlarını sonuna kadar kullanmak suretiyle buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. Kuzey İmar Planlarında son aşamaya gelindiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, 2007’den buyana bürokratik engellerle mücadele verdiklerini hatırlatarak, Kasım ayı içerisinde ruhsatların verileceğini söyledi. “Yaptığımız hizmetlerle ilçemizin gelecek yıllarına yatırım yapıyor, günü birlik değil kalıcı eserlerle Gemlik’imizi her alanda geliştiriyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, tüm mahallelerimizde olduğu gibi Balık Pazarı Mahallemize yönelik hizmet ve yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

Çay, simit ve zeytin ikramlarıyla sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, vatandaşların sorulanı yanıtlan AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz,  sorunların çözümü noktasında da gerekli hassasiyetleri gösterdiklerini söyledi.

(Son Güncelleme: 5 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir