Başkan Yılmaz Hasta Hakları Gününde Hastaları Unutmadı

Başkan Yılmaz Hasta Hakları Gününde Hastaları Unutmadı

Başkan Yılmaz Hasta Hakları Gününde Hastaları Unutmadı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 26 Ekim Hasta Hakları Gününde Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıttı.

Başhekim Yardımcısı Selen Baloğlu Kaçan tarafından karşılanan Başkan Yılmaz’a, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz eşlik etti.

Odaları tek tek gezerek hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet eden Başkan Yılmaz, hastaları ziyaret etmenin önemine değinerek, “Hemşerilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de her an yanlarındayız. Tek gayemiz ağızlardan çıkan bir dua, yüzlerde bir tebessüm oluşturabilmek. Bu vesileyle Hastanelerimizde tedavi gören tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

Hastane ziyaretinde Doktorlardan hastaların sağlık durumları hakkında da bilgiler alan Başkan Yılmaz, hastaların çok iyi şartlarda bakım ve tedavi gördüğünü belirterek, “Devletimiz ve hükümetimiz her alanda olduğu gibi sağlık alanında da vatandaşın yanında yer alıyor. İlçemizin yıllardır hasretini çektiği, 261 yataklı Modern Hastanemizin Gemlik’imize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Hakan Çavuşoğlu’na, önce ki dönem AK Parti Bursa Milletvekillerimize, 27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekillerimize ve siyasi büyüklerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hasta ve hasta yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek, Başkan Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz’e duyarlı davranışları için teşekkür etti. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaret sona erdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, katılımcı ve şeffaf belediyecilik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir