Gazi İlkokulu Öğrencileri Gelecekleri İçin Yürüdü

Gazi İlkokulu Öğrencileri Gelecekleri İçin Yürüdü

İlçemizin en eski ve köklü eğitim kurumlarından Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarına yakışır örnek bir organizasyona imza attılar.

Sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkların ilkokul seviyesine kadar indiği günümüzde, bu acı gerçeğe dikkat çekmek isteyen Gazi İlkokulu öğrencileri, önemli bir farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Aralarında 900 okul öğrencisi, 750 öğrenci velisi ve 60 öğretmenin de olduğu yaklaşık 2 bine yakın kişinin oluşturduğu kortej, üniversite kampüsü önünden hareket ederek Emin Dalkıran Kordu’nundan İskele Meydanı Festival Alanı’na kadar kötü alışkanlıklarla mücadele için sloganlar atarak yürüdü.

Gemlik Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde ve alınan önlemler eşliğinde yürüyen ilkokul öğrencilerine, Gemlik Halkı da büyük ilgi gösterdi. Balkonlardan bayrak sallayan ve yolda kenarlarında kortejdeki öğrencileri alkışlayan Gemlikliler, yürüyüşe tam desteklerini belirttiler.

Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri yürüyüş için hazırladıkları afiş ve pankartlarda birbirinden önemli mesajlar verdiler. “Bağımlı Olma, Özgür Ol” “Gemlik’te Uyuşturucu İstemiyoruz” “Mahallene, Okuluna Sahip Çık” “Yaşamak İçin Uyuşturucuya, Alkole ve Sigaraya Hayır” sloganlarının ve birbirinden dikkat çekici fotoğraf ve karikatürlerin yer aldığı döviz ve pankartlarla yürüyen minik öğrenciler, tüm kötü bağımlılıklara karşı mücadele adına oldukça anlamlı bir etkinlik gerçekleştirmiş oldular.

GTSO Gazi İlkokulu Müdürü Sinan Sevinç; okul olarak oldukça önemli böyle bir konuda, öğrenci ve velileri ile birlikte bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydederken, “Farkındalık yürüyüşüne katılan tüm öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çok güzel hazırlandılar. Yürüyüşümüze katılan öğretmenlerimiz, velilerimiz ve Gemlik Halkı’na da destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber: Ömer Faruk DEMİROK

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir