Baydar Andımızın Takipçisi Olacağız

Baydar Andımızın Takipçisi Olacağız

Baydar Andımızın Takipçisi Olacağız

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar yaptığı açıklama ile andımıza sahip çıkıyor ve bu konunun takipçisi olacağız dedi. Baydar açıklamasında; “Türk  örf ve adetlerine saygılı bir toplum olmaktan fersah fersah uzaklaştığımız bir zaman diliminde üç kıtaya nam salmış dünyaya adalet yaymak için 16 imparatorluk kurmuş. Bulunduğu coğrafyalara nizam vermiş ve Allah’ın yeryüzünde ki ordusu ünvanını almış bir millet olan TÜRK milleti bugün kendi öz vatanında kendi yöneticilerinden, hz Nuh’un oğlu Yasef ten bu yana gururla taşıdığı ismini korumak zorunda bırakılıyor.

Şunu net bir şekilde belirtelim.Bazı kesimler tarafından Özellikle eğitim camiasın dan,Andımızın okutulması Çok büyük sıkıntı yaşatmıştır.

Teferruat deyip, örtülü kızlarımızın başını açtıran,Türk denilince Kanı kaynayıp ecdadı ile gurur duyup ilahi kelemetullah aşkıyla yanan gençlerin  Ne Mutlu Türküm demesi,Sayılan süreçleri işlevsel hale getiren aynı zamanda  Bazılarının, Hocaefendilerinin ve yıllarca Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden Bu şahısların karşısına çıkıp kızıştıran goygoycuların işine gelmemistir.Onlar  diyalogla,hoşgörü ile süreçleri  halledeceklerini sanmaktadırlar ,oysaki gençlerimiz halledilmiş durumdadır.

Keşke bu sıkıntı öğrencilerine verdikleri eğitim ve siyasilere yaptıkları düzenlemeler,metiyeler  kadar manidar olmasaydı.Bugün bu lafı konuşup üst mevkiler de oturanlar okul çıkışların da  okul önlerine gitsinler.Sınıflara , okul içlerine,koridorlara gizli kameralar koyup öğrencilerdeki yozlaşmayı takip etsinler.Andımız ile ecdatları ile uğraşacaklarına Gerekli yerlere gerekli hesapları sorsunlar.Gençlerin ne hale geldiğini görsünler.

Gemlik Ülkü Ocakları olarak Andımız okutulması kararının Tüm okullarda Faliyete  geçip  Geçmediğinin Takipcisi olacağız .Varlığım TÜRK varlığına armağan olsun demek şerefdir.Kimse bu kelime üzerinden süpniminel mesaj vermeye algı yaratmaya çalısmasın.

Her sabah okullara gidilip konunun takipcisi olunacaktır ve gereken gerektiğin de yapılacaktır.Her türlü hukiki işlemleri de Yapılmasında talepkar olunacaktır Açık ve Net şekilde UYARMAKTAYIZ..

“Ne Mutlu Türküm Diyene” gereği tüm kamuoyuna duyurulur” dedi.

 

(Son Güncelleme: 25 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir