Gemlik Belediyesi'nden şampiyona yemek

Gemlik Belediyesi’nden şampiyona yemek

Gemlik Belediyesi’nden şampiyona yemek

Gemlik Belediyesi U15 klasmanda şampiyon olan Gemlik Gençlerbirliği’ni bölge parkında yemekte ağırladı.

Yemeğe, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetimi, Bursaspor yönetim kurulu üyesi Teyfik Yılmaz, Kulüpler Birliği Başkan Vekili Kazım Bulut ve takımın hocaları ve antrenörleri katıldı.

Açılış konuşmasını Kulüpler Birliği Başkan Vekili Kazım Bulut yaptı. Bulut konuşmasında: “ Şampiyonluğa alışkın bir takım, sizleri şampiyon olduğunuz için tebrik ediyorum” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam spora desteğin önemine değindiği konuşmasında: “Çok güzel bir başarı ben hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınız sürekli olursa, başarıların bir anlamı var, yoksa bu başarılar bizi mutlu ediyor. Gençler bizim geleceğimizdir. Biz spora destek vermek zorundayız çünkü geleceğimiz sizlersiniz, biz her spora destek verdiğimizde geleceğimize destek vermiş gibi sayıyoruz” diye konuştu.

“Spor sizden, destek bizden”

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, “Takımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Spor faaliyetlerini siz yapmaya devam edin, tesis yapmak bizim işimiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yemekten sonra futbolcular, antrenörler ve protokol birlikte fotoğraf çektirdi.

(Son Güncelleme: 22 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir