Yılmaz’dan Üniversite Öğrencilerine Hoşgeldin Yemeği

Yılmaz’dan Üniversite Öğrencilerine Hoşgeldin Yemeği

Yılmaz’dan Üniversite Öğrencilerine Hoşgeldin Yemeği

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi, Üniversiteli Aktif Gençlik topluluğunun (ÜniAK) “Kampüse Hoş Geldin” projesi kapsamında, üniversite eğitimi için ilk defa Gemlik’e gelen öğrencileri akşam yemeğinde ağırladı.

400’e yakın Üniversitelinin katılım sağladığı yemek programında Üniversiteli Gençlere “Gemlik’e Hoş Geldiniz” diyerek sözlerine başlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gençlere güvendiklerini, hizmet çıtasının gençlerle birlikte yükseleceğine inançlarının tam olduğunu söyledi. Gençlerin özellikle geçmişe, milli ve manevi değerlere sahip çıkmasını isteyen Yılmaz, Türkiye’nin kabuk değiştirdiğini, gelişen ve değişen Türkiye’de, donanımlı gençlerin daha çok çalışarak akıl teri dökmesi gerektiğine vurgu yaptı. Gençlerin geleceğe dair yol haritalarını şimdiden çizmeleri konusunda tavsiyede bulunan Yılmaz, “Gemlik Belediyesi sizlerin emrinde. Burada bir sıkıntınız veya ihtiyacınız olursa biz her zaman sizlerin yanında olacağız” dedi.

Üniversiteli gençlerle yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, gençlerle sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

 

 

 

 

(Son Güncelleme: 18 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir