Giresun Kültür Evi Protokolü İmzalandı

Giresun Kültür Evi Protokolü İmzalandı

Gemlik Belediyesi, ilçedeki değişik kültürlerin yaşatılması ve gelecek nesillere ulaştırılması amacıyla hayata geçirilen projelere desteğini sürdürüyor.

Bu kapsamda belediyenin arsa tahsisinde bulunacağı, Gemlik Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Hamidiye Mahallesi Çınar İlkokulu yanında yapımına başlanacak Giresun Kültür Evi için, Gemlik Belediyesi ile Gemlik Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği arasında protokol imzalandı.

Belediye başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Ataş, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Karataş ve Nadir Uzun’un yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Kenan Çakır ile Derneğin önce ki başkanlarından İşadamı Dursun Yavuz katıldı.

Giresun Kültür Evi Protokolü İmzalandı

İmza töreninde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’te, Giresunluların önemli bir nüfusa sahip olduğunun altını çizerek yapılan proje ile birlikte bu birlikteliğin pekiştirileceğini ifade etti. Yöresel Mimari özelliklere uygun olarak yapılacak Giresun Kültür Evi’nin memleketlerinden uzakta olan vatandaşların buluşacağı uğrak bir nokta haline gelerek, insanlar arasındaki paylaşımlara da büyük katkı sunacağına inandığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Arsası belediyemizden yapımında da Giresunlular Derneği tarafından karşılanacak Giresun Kültür Evi, ilçemize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Gemlik Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Ataş da, Giresun Kültür Evi’nin kendileri için çok önemli olduğunu ve bu çalışmanın bittiğinde gelecek nesillere miras bırakabilecek Giresun Kültürünün Gemlik’te yaşatılacağını ifade ederek Gemlik Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.

 

(Son Güncelleme: 17 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir