Işık’ın Gemlik Girişinin Açılması Çalışmasına Destek

Işık’ın Gemlik Girişinin Açılması Çalışmasına Destek

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın seçimden önde dile getirdiği ve seçim sonrasında da çalışmalarına başladığı Gemlik’in girişi ile alakalı proje, ilçeden de destek buldu. Gemlik Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki ve vatandaşların yer aldığı açıklamada, Bursa Milletvekili Zafer Işık’a teşekkür edildi.

   Ağdemir; Girişi Olmayan Bir Şehirde Yaşıyoruz

Konu ile alakalı değerlendirme yapan GTSO Başkanı Paşa Ağdemir; ”Girişi olmayan metropol bir ilçede yaşıyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. İnsanlar, Gemlik’e dolaşıp geliyor. Doğrudan giremiyorlar. Misafirimiz geldiğinde konum atarak yol tarif etmek zorunda kalıyoruz. Bir yerden giriş bir yerden çıkış verebiliriz. Meyil ile bile çözülebilir. Zafer vekilimiz karayolları ile görüştü ve girişimlerde bulundu. Kendisine, Gemlik adına duyarlılığı için teşekkür ediyoruz. Yol kenarında olan ilçemize, doğrudan giriş imkanı sunmamamız Gemlik’in zararınadır” dediler.

Gemlik’in girişi ile alakalı özellikle dışarıdan gelecek ziyaretçiler için zorluklar bulunduğuna dikkat çeken vatandaşlar, konunun bir an önce çözülmesi ve Gemlik’e yakışır girişler yapılması konusunda yerel dinamikleri göreve çağırdılar.

(Son Güncelleme: 7 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir