LİMAK ENERJİ’DEN KIZILAY’A DESTEK

LİMAK ENERJİ’DEN KIZILAY’A DESTEK

Sağlık alanındaki ihtiyaçlar konusunda toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan Limak Enerji, Kızılay’ın kan ihtiyacını gidermek için destek verdiği proje ile faturalar üzerinden sosyal mesaj veriyor.

5 milyon kişiye hizmet veren Limak Enerji, görevli tedarik şirketi olduğu Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da müşterilerine gönderdiği elektrik faturaları ile toplumu bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Daha önce ONKO-DAY, HETADER gibi pek çok sivil toplum kuruluşuna destek veren ve toplumsal farkındalık yaratan Limak Enerji, son projesinde Kızılay ile iş birliği yaptı. Faturaların üzerinde “Düzenli kan bağışı yapalım, zor anlarda ihtiyaç sahiplerinin yanında olalım.” mesajı veren Limak Enerji kan bağışının önemine vurgu yaparken, vatandaşları bu konuda bilinçlendirmeyi de ihmal etmiyor. Limak Enerji, fatura üzerinden verilen mesajların yanı sıra 4 aylık periyotlarla çalışanları aracılığıyla Kızılay’a kan bağışı yapıyor.

Farklı sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Limak Enerji Uludağ Elektrik’in Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Kızılay ile birlikte farkındalık oluşturmak için iş birliği yaptıklarını söyledi. Kan bağışı konusunda toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla çalışma başlattıklarını ifade eden Aytac; “Kızılay ile birlikte hareket ederek, müşterilerimizin faturalarında uyarı mesajı yayınladık. Limak Enerji olarak, elektrik faturalarında sosyal mesaj devrini başlatmanın yanı sıra; pek çok farklı sürdürülebilir sosyal sorumluluk çalışması ile de ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Sosyal faturalarımız ile kan vermenin önemine değiniyoruz. Biliyoruz ki, her birimizin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Bizler de vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmaları için sosyal faturaları hayata geçirdik. Çevre ve sağlık alanında toplumsal farkındalık oluşturduğumuz projelerimiz ile sektörümüze ve ülkemize katkı sağlamayı amaçlıyoruz.”

Daha önce HETADER iş birliğiyle Hemofili ve Talasemi hastaları için elektrik faturalarında “HETADER adına Kızılay’a Kan Ver, Çocuklarımıza Can Ver” mesajı ve Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKO-DAY) ile birlikte farkındalık oluşturmak için faturaların altında ”Meme Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarır” mesajı yayınlayan Limak Enerji, toplum yararı güden çalışmalarına devam edecek.

LİMAK ENERJİ HAKKINDA

“Hayatı Aydınlatıyoruz” sloganıyla yola çıkan Limak Enerji; Limak Holding kuruluşudur. 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) ilgili mevzuatları çerçevesinde 28.09.2012 tarihinde kurulmuştur. Görevli elektrik tedarik lisansına sahiptir. Aynı zamanda son kaynak tedarikçisidir. Kalite Yönetim Sistemleri ve benimsediği EFQM modeli ile müşterilerine rahat, konforlu ve hızlı hizmet anlayışıyla yatırımlarını sürdürmektedir.

Genel Merkez Binası, Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale’de 9 Bölge Müdürlüğü, 100’ü aşkın Müşteri İşlem Merkezi(MİM) ile abonelik, tahsilat, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok hizmet gerçekleştirilmektedir. EPDK tarafından belirlenen, yıllık elektrik tüketimi 2000 kWh (Elektrik faturası aylık 77 TL ve üzeri) olan serbest tüketicilere indirimli elektrik satışını gerçekleştirmektedir. Serbest tüketiciler için kampanyalar düzenleyerek, avantajlı tarifelerle elektrik satışını tüm Türkiye’de gerçekleştirmektedir.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir