Hediyelik Tespih Fiyatları 2018

Hediyelik Tespih Fiyatları 2018

Hediyelik Tespih Fiyatları 2018

Mevlitlerden sonra ya da hac görevinizi yerine getirdikten sonra sevdiklerinize dağıtmak için çeşitli hediyeler almanız gerekebilir. Bu durumda en çok tercih edilen ürünlerin tespihler olduğunu söyleyebiliriz. Hem kullanışlı olması hem de hoş bir hatıra olarak saklanabilmesi bu ürünlerin hediye olarak daha fazla tercih edilmesini beraberinde getiriyor. Bu nedenle tesbih fiyatları da sıklıkla araştırılan bir konu oluyor.

Öncelikle sizlere tesbih fiyatları hakkında net bir rakamdan söz etmenin yanıltıcı olabileceğini belirtmeliyiz. Çünkü bu ürünlerin yapımında kullanılan malzemelerin kalitesi, işçiliği gibi faktörler ürünlerin fiyatlarında da belirleyici olabiliyor. Bu nedenle seçtiğiniz ürünün hangisi olduğuna bağlı olarak fiyatı da değişkenlik gösterecektir.

Tespih Fiyatları Neden Değişiyor?

Son yıllarda hediyelik olarak sıklıkla tercih edilen gül kokulu ürün modelleri diğer tespihlerden biraz daha yüksek fiyata sahip olabiliyor. Ürünün 33 taneli ya da 99 taneli olmasına bağlı olarak da fiyatının değişebileceğini belirtebiliriz. Fiyatlarda belirleyici olan bir diğer unsur da imamesinde kullanılan malzeme ve süslemesidir. Metal ve kaliteli bir imameye sahip olan ürünlerin fiyatı biraz daha yüksek olabiliyor.

Tespihlerde süsleme olarak sıklıkla püsküller kullanılır. Ancak püskül dışında farklı süslemeler de tercih edilebiliyor. Püsküllü olan modeller diğerlerine nazaran daha makul bir fiyata sahip olabiliyor. Aslında hediyelik olarak tasarlanan ürünleri internet üzerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz. Online sipariş ile hızlı ve kolay bir şekilde kaç adet hediyelik tespihe ihtiyacınız varsa, adresinize ulaşmasını sağlamanız mümkün.

Bu ürünler için uygun fiyat sunan pek çok adres olduğunu belirtebiliriz. Bu adresler arasında en çok tercih edilen ise bilenler.com.tr oluyor. Firmanın hediyelik olarak sunduğu tasarımların gayet kaliteli malzemeler ile hazırlandığını belirtmekte fayda var. Minimum ödeme ile kalite düzeyi yüksek ve prestijinize uygun bir hediye sunma şansını siz de yakalayabilirsiniz.

Bilenler firmasının internet sitesinde üzerinde isim yazan ve kişiye özel olarak tasarlanan modeller de yer alıyor. Dilerseniz gül kokulu olarak hazırlanan ve muhteşem kokusu ile sevdiklerinizi mutlu edecek olan ürünleri de seçebilirsiniz. Tümü için uygun fiyat beklentisini fazlasıyla karşılayacak olan modellere sadece tek tıkla ulaşmanız mümkün.

Bu arada kristal ve ince görünümlü olan modellere de yönelebilirsiniz. Bu tasarımların diğerlerinden çok daha gösterişli bir form sunduğunu belirtmeliyiz. Eğer gösterişli bir tespih arıyorsanız mutlaka siz ettiğimiz siteye tıklayarak ürün modellerine göz atın. Model seçenekleri azalmadan ve stoklar tükenmeden siz de uygun fiyattan faydalanın.

Bu yazı bilenler.com.tr sponsorluğunda hazırlanmıştır.
2

(Son Güncelleme: 28 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir