Eğitim Setleri Öğrencilerle Buluşuyor

Eğitim Setleri Öğrencilerle Buluşuyor

Eğitim Setleri Öğrencilerle Buluşuyor

Gemlik Belediyesi’nin Kültürel Etkinlikler Kapsamında geleneksel hale getirdiği “Okuma Yazma Öğrenim Seti” dağıtımları devam ediyor. Ana sınıflardan, lise seviyesine kadar çok sayıda öğrenciye eğitim ve öğretim desteği olarak tablet ve kitap desteğinde bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bu yıl da periyodik uygulamayı sürdürdü. Bu kapsamda Gemlik TSO Gazi İlkokulu ile 11 Eylül İlkokulunda birinci sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, öğrencilere okuma yazma öğretim eğitim seti hediye etti.

Yeni eğitim öğretim yılının bütün öğrencilere hayırlı olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Eğitimin önemi çok büyük. Eğitim, insana bilgi sağladığı gibi her açıdan hayata bakışını da belirler. Okula yeni başlayan ve tatil sonrası yeniden okula merhaba diyen bütün öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin” dedi. Okula yeni başlayan öğrencilere eğitim seti hediye eden Başkan Yılmaz, “Uzun soluklu eğitim maratonunu başlayan minik yavrularımıza bu süreçte destek olacak eğitim setini hediye ediyoruz. İçerisinde okuma kitapları, yazmayı öğrenmeleri için kitaplar bulunan set Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı. İlçemizdeki bütün ilkokul birinci sınıf öğrencilerine belediyemiz tarafından ücretsiz verilecek eğitim seti ile her yıl olduğu gibi bu yılda minik yavrularımızın eğitimlerine destek olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Öğrenciler tarafından sevgi seliyle karşılanan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hem öğrenciler, hem velileri hem de öğretmenlerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafları çektirdi. Eğitim Setlerinin dağıtımı ilçedeki 14 ilkokulda devam edecek.

 

(Son Güncelleme: 20 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir