Bursasporlular Gecesinde Forma 16 Bin’e Satıldı

Bursasporlular Gecesinde Forma 16 Bin’e Satıldı

Gemlik Bursasporlular Derneği, geleneksel dayanışma gecesinin 14’üncüsünü Gemlik Bölge Parkında düzenledi. Gemlik Belediyesinin de destekleri ile düzenlenen gecede, imzalı formanın satışı dikkatleri çekti.

Geceye Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Yöneticileri, Saadet Partisi İlçe Yöneticileri, Kulüpler Birliği Yönetimi, STK, Dernek ve spor kulübü temsilcileri katıldı. Programa Bursaspor Başkanı Ali Ay da, futbolcuları Furkan ve aytaç ile iştirak etti. Ali Ay’ı Gemlik Tayfa meşalelerle karşıladı.

Programda ilk sözü alan Gemlik Bursasporlular Derneği Başkanı Cihan Gökmen; ”Dernekler stk’ların en önemli ayağıdır. Bizler kuruluştan bu yana şehrimizin markası Bursaspor için mücadele ediyoruz. Yeni yapılanma ile genç ve dinamik yönetim oluşturduk. İlk olarak dernek binamızı daha uygun yere taşıdık. Daha önemli faaliyetlerimiz ve katkımız olacak” dedi.

ALİ AY; HAKEMLERİN HATALARI OLMASI 10 PUANDAYDIK

Ardından söz alan Bursaspor Başkanı Ali Ay ise, hakem hatalarına dikkat çektiği konuşmasında; ”Bursaspor gücünü taraftarından kulübünden alan bir kulüptür. Başarıların altında şehrin ve taraftarların birleşmesi yarar. Bu sezon tüm Bursasporluların yüzünü güldürecek sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Kazanabileceğimiz maçları başta video hakem ve hakemlerle kazanamadık. Şu an en az 10 puanımız olmalıydı. Ben mhk başkanı ile de görüştüm. Bunları detaylı şekilde dile getireceğim. Bursaspor sahipsiz değildir” ifadelerini kullandı.

YILMAZ; ŞEHRİMİZİN TAKIMLARI ÖNCELİĞİMİZDİR

Gecede söz alan Gemlik Belediye Başkan ı Refik Yılmaz ise; ”Gemlik’te tüm kulüplerin önceliği Gemlikspor olmalı. Gemlikspor’u yükseltmeliyiz. Gemlikspor da yükselince Bursaspor’a rakip olmamalı. Onun da önceliği Bursaspor olmalı. Önemli olan şehrimizin takımının bir yerlerde olmasıdır. Bizim hedefimiz, doğrudan budur. Diğer kulüplerden de beklentimiz, önceliği Gemlikspor’a ve dolayısıyla Bursaspor’a vermeleridir” şeklinde konuştu.

FORMA 16 BİN’İ BULDU

Gecede Gemlikli sanatçı Berkay sahne alırken, gecenin devamında Bursasporlu futbolcuların imzaladığı Bursaspor forması açık artırmaya çıkarıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz forma için 5 Bin TL önerirken, Ak Parti İlçe Başkanı formanın değerini 9 Bin TL’ye çıkardı. Ardından söz alan Ali Ay, formaya 10 Bin TL teklif etti. O esnada söz alan Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın ise, Ali Ay ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın 10 bin ve 5 bin TL vermesi durumunda, kendisinin de bin tl vereceğini ve Bursaspor’un formasının şehrin plakası olan 16 ile örtüşerek 16 Bin’e verilmesi gerektiğini söyledi. Forma bu şekilde satılmış oldu.

(Son Güncelleme: 20 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir