CUMHURIYET HALK PARTISI GENEL BASKANI KEMAL KILICDAROGLU PANELIN ACILIS KONUSMASINI YAPTI FOTOGRAF: ZIYA KOSEOGLU/CHP GENEL MERKEZI

Kılıçdaroğlu Gemlik’e geliyor

Kılıçdaroğlu Gemlik’e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa programı kapsamında İznik, Orhangazi ve Gemlik ziyaretleri gerçekleştirecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 15 Eylül Cumartesi günü Gemlik’e geliyor. İlçe Başkanlığından program hakkında şu an net bir bilgi verilmezken önümüzdeki günlerde programın basınla ve Gemlik halkıyla paylaşılacağı belirtildi.

Konu hakkında kısa bir açıklama gerçekleştiren CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, “Sayın Genel Başkanımızı ilçemizde ağırlamaktan çok mutlu olacağız. Yerel seçimlere son sürat hazırlık yaptığımız bu dönemde Genel Başkanımızın ziyareti bizleri mutlu edecek ve örgütümüze moral vererek sinerji oluşmasını sağlayacak” dedi.

Daha önce 3 kere daha Gemlik’e geldi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu milletvekilliği döneminde ilk olarak Umurbey Belediyesi’ni ziyaret etmişti. Ardından 2010 referandumu döneminde Gemlik’te büyük bir miting gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, daha sonra da Umurbey’de Celal Bayar’ın mezarını ziyaret etmişti. 15 Eylül’de gerçekleşecek ziyaret ise Kılıçdaroğlu’nun Gemlik’e gerçekleştireceği 4. ziyaret olacak.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir