Zafer Bayramına Sönük Kutlama

Zafer Bayramına Sönük Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Gemlik’te bir dizi programla yapıldı.

Kutlamalara, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Garnizon Komutanı Veteriner Albay Ramazan Ekemen, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Ak Parti İlçe Yönetimi, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve yönetimi, MHP ilçe yönetimi, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Kutlamalar; Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlandı.  Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelengi Atatürk anıtına sunuldu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Kaymakam Gürbüz Karakuş makamında tebrikleri kabul etti.

İskele Meydanında devam eden etkinlikler günün anlam ve önemini belirten konuşmayla başlayarak, çeşitli folklor gösterileri ve karate gösterileri ile şiirlerle devam etti.

Halkın çok az katılım gösterdiği kutlama programı sönük geçerken, geçtiğimiz yıllara göre de ilginin daha da düşmesi gözlerden kaçmadı.

 

 

 

(Son Güncelleme: 30 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir