Protokol Halkla Bayramlaştı

Protokol Halkla Bayramlaştı

Protokol Halkla Bayramlaştı

Gemlik Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel protokol-halk buluşması, bayram kutlamaları yoğun ilgi gördü. Kokteyl ile renklenen bayramlaşma, sohbet havasında gerçekleşti.

Sosyal Yaşam Merkezi Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma programına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Tank Albay Kıvanç Kerpişçi, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür vekili Halis Erdoğan, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ferhat Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü yöneticileri, daire müdür ve amirleri ile vatandaşlar da bayram kutlamasında yer aldı.

Geleneksel Kurban Bayramı Protokol Halk buluşmasında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Milli Bayramları da Dini Bayramları da coşkuyla kutlayan bir millet olduğumuza dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, siyasi partiler ile sivil toplum örgütleri ile güzel ve örnek bir bayram kutlaması daha gerçekleştirdiklerini vurguladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçe halkının yanı sıra tüm İslam Dünyasının Kurban Bayramlarını da kutlayarak, ilçeye yönelik hizmet ve yatırımların da bayram tadında süreceğini söyledi.

Bayramlaşma töreni, Emniyet, Jandarma Komutanlığı ve Şehit Aileleri ziyaretleri ile sona erdi.

 

 

 

(Son Güncelleme: 24 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir