Semanur’dan Kürsü Ambargosu

Semanur’dan Kürsü Ambargosu

Semanur’dan Kürsü Ambargosu

39 ülkeden 150’si kadın toplamda 430 judocunun yer aldığı, Judo Gençler Avrupa Kupası 21-22 Temmuz tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde yapıldı.

Türkiye Judo Federasyonu Gençler Milli Takımı 10 kadın, 6 erkek judocu ile katıldı. Avrupa Kupasında Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judocusu Semanur Erdoğan 3. Olarak Bronz madalyanın sahibi oldu.

-70 Kg’da Gemlik Belediyespor Judocusu Semenur Erdoğan ilk turu maç yapmadan geçti. İkinci turda Çekyalı çeyrek finalde Koreli rakiplerini ipponladı. Yarı finalde Alman rakibine altın skorda yenildi ve üçüncülük maçı yapma hakkı kazandı. Belaruslu Z. Asipovich’i yenen Erdoğan, bronz madalyayı alırken, kürsüyü Polonyalı, Alman ve Koreli rakipleri ile paylaştı.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından açıklama yapan Gemlik Belediyespor Judo Antrenörü İsmail Yıldız, “Çek Cumhuriyetinde olan Semanur Erdoğan’ın bu zorlu müsabaka neticesinde elde ettiği madalyanın son derece sevindirici olduğunu ve 3 gün sürecek ortak çalışma kampında yoğun bir çalışma içerisinde antrenmanlara devam ettiğini söyledi. Kampın ardından Milli Takım ile Almanya’nın Berlin kentinde önümüzde ki hafta yapılacak olan Judo Gençler Avrupa Kupası için Perşembe günü Almanya’ya gidileceğini dile getiren Yıldız, “Semanur’un kısa vadeli hedefinin Eylül ayında yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonası ile Ekim ayında yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonası, uzun vadede ise 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu yineledi. “Daha disiplinli ve çok çalışarak, daha iyi dereceler elde edeceğiz” diye konuşan Yıldız, “Her koşulda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz olmak üzere Kulüp Başkanımız Hulusi Gandar ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah başarılı giden grafiğimizi devam ettirip önümüzdeki müsabakalarda da hedeflediğimiz dereceleri elde ederiz ”dedi.

 



(Son Güncelleme: 23 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir