Hamidiye Ve Kumla Mahallelerine Modern Basketbol Sahası

Hamidiye Ve Kumla Mahallelerine Modern Basketbol Sahası

Hamidiye Ve Kumla Mahallelerine Modern Basketbol Sahası

Gemliklilerin daha estetik ve modern ortamlarda spor yapmalarını sağlamak için çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Gemlik Belediyesi, sporsever çocuk ve gençlerin buluşma noktası olan basketbol sahalarının sayılarını arttırmaya devam ediyor. Özellikle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan korumak ve spora teşvik etmek için yapılan sahalara yenileri ekleniyor.
Bu kapsamda Gemlik Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi, zeytin hali mevkiinde yaptırılan basketbol sahası gençlerin ve çocuklarının hizmetine sunuldu. Standart ölçülerde basketbol sahası ile gençlere modern oyun alanı kazandıran Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yapılacak olan ağaç ve mevsimlik bitkilerle peyzaj düzenlemesinin ardından, oturma grupları ile bölge sakinleri için dinlenebilecekleri bir alan oluşturuyor.
Öte yandan ekipler, Küçükkumla Mahallesi çıkışında deniz kenarında yer alan ve zamanla deforme olmuş basketbol sahasında başlattıkları revize çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladı. Bu kapsamda basketbol sahasının zemin betonları ile saha çizgilerinin yanı sıra potaları da yenilenerek çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.
Gemlik Belediyesi olarak gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamak ve özellikle madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Sokağın zararlı etkilerinden uzak tutmanın en etkin yollarından birisi gençleri spora yönlendirmektir. Bu amaç doğrultusunda, mevcut spor sahalarına yenilerini ekleyerek gençlerimize yeni spor tesislerini kazandırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzur içinde vakit geçirebilmesi ve rahatça spor yapabilmesi için bir yandan yeni alanlar yaratırken, diğer taraftan da mevcut alanlarımızı tek tek yeniliyoruz. Özellikle sporsever çocuklarımızın sıklıkla vakit geçirdiği yerlerden olan basketbol sahalarımızı, onlara layık olacak şekilde bakımlı ve modern hale getiriyoruz. Basketbol sahalarımız gençlerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir