Vekil Işık’tan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Vekil Işık’tan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti Milletvekillerinin yeni dönemde güzel çalışmalar yapacaklarına gönülden inandıklarını ifade ederek, “Milletvekilimiz Sayın Zafer Işık, çok yoğun geçen seçim döneminden sonra mazbatasını alarak bugünde belediyemize ziyaret bulundu. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde gerek Sayın Milletvekilimiz Zafer Işık’ın gerekse diğer milletvekillerimizin faydalı hizmetler yapacaklarına, güzel hizmetlerin altına imza atacaklarına yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum. Rabbim yardımcıları olsun” dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da, “Belediye Başkanımız Refik Yılmaz, göreve geldiği andan itibaren yoğun ve hızlı bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Gemlik’imize değer katacak birçok projemiz var. Belediye Başkanımızın gücüne güç katarak projelerini hayata geçirme noktasında bizler de kendisini destekleyeceğiz” dedi. Seçimlerin bir kez daha ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını dileyen Işık, Ak Parti teşkilatının seçim döneminde canla başla çalıştığını belirterek, her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam da, “Uzun yıllar sonra Gemlik’imizden Milletvekili çıkarmanın mutluluğu yaşadıklarını belirterek, “Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla ilçemize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi bizlere nasip etsin” dedi.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaret sonunda Başkan Yılmaz, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a zeytinyağı saklama kabı hediye etti. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret, çekilen fotoğraflar ile son buldu.



(Son Güncelleme: 9 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir