Kuzey Planları Ve Gemlik Kat Artışı Ayrı Değerlendirilecek

Kuzey Planları ve Gemlik Kat Artışı Ayrı Değerlendirilecek

Kuzey Planları ve Gemlik Kat Artışı Ayrı Değerlendirilecek

Gemlik Belediye Meclisi, Temmuz Ayı ilk toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı.

Oturum, geçtiğimiz yıl şehit edilen meclis üyesi Av. Özgür Aksoy’un ruhunu okunan Fatiha ve saygı duruşu ile başladı. Meclis öncesinde söz alan ve daha önce partisinden istifa ettiğini açıklayan MHP’li Osman Doğan Belediye Meclisi ile de vedalaştı.

Doğan konuşmasında, “kişisel nedenlerle partisinden istifa ettiğini, MHP’den seçilmiş olduğundan, yine aynı kişisel nedenlerle Gemlik Belediye Meclisinden de istifa ettiğini açıkladı. Farklı dönemlerde, 9 yıl üç ay gibi bir süre meclis üyeliği görevi yaptığını dile getiren Doğan, meclis üyelerine de teşekkür etti”. Partiler de, sırayla Osman Doğan’a teşekkür ederken, Doğan istifasını başkana sundu.

Ülkücü Şehit Erol Pınar, madde bağımlısı şahıs tarafından öldürülen Düzgün Akyıldız ve Umurbey eski belediye başkanlarından Rıfat Somer’in isimlerinin bölgedeki sokaklara verilme önerisi, bölge halkının isim değişikliğinde adres karışıklığı olacağını düşündüğünden geri çekildi. Konu ile alakalı söz alan Ak Parti sözcüsü Ercan Barutçuoğlu, yeni açılan yerlerde isimlerinin verilebileceğini vurguladı.

Uzun süredir bürokratik engellere takılan Kuzey İmar Planları ile alakalı önerinin, Gemlik Planları kat artışı ve Kuzey İmar Planları kat artışının ayrı ayrı değerlendirilmesi yönünde karar alındı. Kuzey İmar Planlarının 4 veya 5 kat olarak planlanması bekleniyor.

Önergeler bölümü sonrasında ise Gemlik Kent Konseyi Adına yönetim kurulu üyesi Fehmi Arslan, son dönemde yaşanan çocuk istismarı ve cinayetleri konusu ile alakalı söz alarak iyi hal indirimi yapılmadan en ağır cezayı alması gerektiğini dile getirdi.



(Son Güncelleme: 5 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir