Havaalanı yolcularına müjde

Havaalanı yolcularına müjde

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına yolcu taşımacılığı yapan BBBUS Otobüs seferleri bundan böyle Gemlik ve Orhangazi’deki  otoyol üzerinde bulunan Oksijen AVM’lerde de yolcu indirme ve bindirme yapacak. Burulaş resmi internet sitesinde yapılan açıklamada 1 Temmuz tarihi itibarı ile yeni uygulamanın başlatıldığı kaydedildi.

Uzun zamandır Gemlik ve Orhangazi’den havayolu yolculuğu yapan yolcuların büyük bir çilesi olan BBBUS otobüs seferlerinin Orhangazi ve Gemlik’ten yolcu indirme ve bindirme yapmaması ile ilgili sorun çözüldü. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karar ile daha önce yolcu indirme ve bindirmelerinin yapılmadığı Orhangazi ve Gemlik Oksijen AVM’lerde bundan böyle yolcu indirme ve bindirmesi yapılacağı açıklandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait Burulaş’ın resmi internet sitesinden yapılan konu ile ilgili açıklamada ise şu görüşlere yer verildi; BBBUS seferlerimizde 01.07.2018 tarihinden itibaren Gemlik ve Orhangazi Oksijen AVM duraklarından yolcu alma ve indirme uygulamamız başlayacaktır. Bu uygulama Bursa’dan belirli saatlerde kalkan seferlerde, İstanbul’dan ise her sefer için geçerli olacaktır.

Havaalanı yolcuları büyük sıkıntı yaşıyordu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına havaalanı yolcusu taşıma hizmeti veren BBBUS Otobüsleri daha önce Bursa Merkezden hareketle Gemlik ve Orhangazi’yi transit geçip direk havaalanına yada havaalanından Bursa’ya yolcu taşımacılığı yapıyordu. Orhangazi ve Gemlik’li Havaalanı yolcuları ise havaalanına gitmek için Bursa’daki hareket noktasına yada havaalanından gelirken inmek için de Bursa’daki son durağa kadar gitmek zorunda kalıyordu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir