Zafer Işık Mazbatasını Aldı

Zafer Işık Mazbatasını Aldı

Gemlik’te 24 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen Ak Partili Zafer Işık, mazbatasını aldı.
Ak Parti’den seçilen Bursa Milletvekilleri, Bursa Adliyesine birlikte giderek mazbatalarını aldılar. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve İl Başkanı Ayhan Salman’ın da yer aldığı heyet ile birlikte mazbata almaya giden heyet, ardından il başkanlığında toplantı yaptı.
Bursa Milletvekili Zafer Işık yaptığı açıklamada, ”Bugüne kadar sahada vatandaşlarımızdan önemli destek aldık. Onların düşüncelerini dinlemek, fikirlerini almak yolumuzu açan etkenler oldu. göreve başlayınca da, aynı şekilde devam etmek istiyoruz.
Yeni dönemde, milletvekillerinin bölgelerinde çalışmalarına önem veriliyor. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, bölgemizde sürekli sahada olacağız. Bu çalışmalarımız, hem bölgemizin ihtiyaçlarını anlamak, hem de TBMM’ye daha hızlı konuyu taşımak için önemli aşama olacak.
Yola çıkarken STK ve vatandaşlarımızın düşüncelerinin önemine değinmiştik. Bundan sonraki dönemde ise onlara da iş düşüyor. Bölgemizin kalkınması için birlikte yürüyeceksek, vatandaşların taleplerinin doğrudan bizlere ulaştırılması önemlidir. Destek verenlere, bize güvenenlere ve yanımızda olanlar teşekkür ediyorum” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir