Şampiyonlar Yine Bil Kolejinden

Şampiyonlar Yine Bil Kolejinden

Şampiyonlar Yine Bil Kolejinden

Milli Eğitim Bakanlığının uyguladığı, 8. sınıf öğrencilerinin girmiş olduğu Liseye Geçiş Sınavında,  Bil Koleji öğrencileri yine zirvede yerlerini aldılar. Bil Koleji öğrencilerinden Arda Kartal LGS ilçe 1. si , Bahar Sağlam ilçe 2.si ve Zeynep Ersem ilçe 8.si oldu. Bil Koleji Genel Müdürü Gökhan Yükseler, ilçe sıralamasında derecelerin yanında ilk 50’de 10 öğrenciyle  yer almanın  gururunu yaşadıklarını söyledi.

Orhangazi Bil Koleji Türkçe Bölüm Başkanı Nurdan Torun, Bil Koleji öğrencilerinin mentörlük  sistemi  ile  disiplinli ve sistemli olarak hem psikolojik hem bilişsel açıdan desteklenerek sınava hazırlandıklarını söyledi. Öğrencilerine uyguladıkları mentörlük sisteminin amacının:  öğrenciye çalışma alışkanlıklarını kişisel özellik ve ihtiyaçlarına uygun şekilde düzenlemeyi öğretmek, öğrencinin motivasyonunu günlük görüşmelerle sürekli desteklemek , test tekniklerini öğreterek LGS  sınavındaki başarısına katkıda bulunmak olduğunu aktardı.

Orhangazi Bil Koleji Matematik Bölüm Başkanı Ahmet Coşkun öğrencilerin haftalık denemelere tabii tutulduğunu, deneme sonuçlarının detaylı analiz edildiğini, öğrencilerin kişiye özel takip edildiğini aktardı. Mentörlük görüşmelerinde öğrencinin deneme sonuçlarının değerlendirildiğini, öğrenci ile birlikte LGS için hedef puan belirlendiğini , sınavlardan sonra  öğrencinin hedefine  ulaşıp ulaşmadığının değerlendirildiğini, eğer öğrenci belirlenen hedefe ulaşmadıysa nedenlerinin sorgulanarak ihtiyaçların belirlendiğini ve öğrencinin motive edildiğini aktardı.

Sosyal Bilimler Zümre Başkanı Mustafa Dalkıran öğrencilerin sadece bilgisinin değil, okuma becerisi, analiz etme, yorumlama ve muhakeme gücünü sorgulayan yeni sınav sistemine uygun bir sınava hazırlanma süreci geçirdiklerini söyledi. Sınav sürecinde veli ile iletişimin çok önemsendiğini bildirdi.

Bil Koleji Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Ayça Teoman öğrencilerin konuları pekiştirmeleri için hafta içi ve hafta sonu yoğun ek çalışmalarla  desteklendiğini bildirdi.

Sınav grubu İngilizce Öğretmeni Meral Turan  Orhangazi Bil Koleji  öğrencilerine yabancı dilde kolej eğitimi farkını yaşattıklarını söyledi.

Bil Koleji Yöneticileri ve öğretmen kadrosu Bil Koleji öğrencilerine yüksek hedefler koyarak düzenli ve sistemli  bireysel ders çalışma programları ile öğrencilerinin geleceklerine sağlam temeller atmanın mutluluğunu paylaşıyorlar.

Bölgenin en iyi fiziki koşullarına sahip Bil Koleji Orhangazi Kampüsü yeni şampiyonlarını arıyor. Modern  donanımlara sahip ortamda İngilizce ağırlıklı eğitim veren, eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal, sanatsal, kültürel, sportif ve çevreci yapılar ile çağdaş bir eğitim kompleksi olan Bil  Koleji  içinde  Anaokulu,  İlkokul,  Ortaokul, Anadolu Lisesi  ve bu yıl açılan Fen Lisesini barındırıyor. Bil Koleji uzman kadrosu ile yeni başarılara imza atmak üzere tüm bölge halkını bekliyor.

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir