Özcanbaz; ''Cumhur İttifakı, Cumhur İktidarı oldu''

Özcanbaz; ”Cumhur İttifakı, Cumhur İktidarı oldu”

Özcanbaz; ”Cumhur İttifakı, Cumhur İktidarı oldu”

24 Haziran seçim sonuçları ile alakalı yazılı açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, ”Cumhur İttifakı, Cumhur İktidarı Oldu” dedi.

Özcanbaz açıklamasının devamında; ”Toplum çeşitli manipülasyonlarla yönlendirilmek istendi. Gemlik’te de MHP’nin kötü sonuç almasına yönelik çalışmalar yapıldı. Anket şirketlerinin yönlendirmesine, MHP üzerinde yapılan operasyonlara ve söylemlere rağmen, vatandaş en güzel cevabı verdi.

Gemlik’te 2 Kişiden Biri Cumhur İttifakı Dedi

Gemlik’te MHP’ye önemli bir teveccüh sağlandı. Kararımızın da doğruluğunu bir kez daha tescillemiş olduk. Oranlara baktığımızda da iki kişiden birinin Cumhur İttifakını tercih ettiğine şahit olduk. Öncesinde çok konuşulsa da, son sözü millet söyledi.

Dip Dalga MHP’ymiş

Seçimlerin öncesinde sürekli bir ‘Dip Dalga’ söyleminde bulunuldu. Meğer söyledikleri dip dalga, tüm anketlerde %7’yi geçemeyen MHP’ymiş. Milletin dertleriyle dertlenmeyenin bunları bilmesini tabii ki beklemiyoruz. Milliyetçi Hareket’in mensupları ilk günden itibaren ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim’ söylemiyle sahalara çıktı. Biz milletimizin bekası ve geleceği için kendimizi de feda etmeye hazırdık.

Eğer ayaklarımızın altında vatan olmazsa, MHP olsa ne olur, olmasa ne olur? Bizlerin vatan ve millet sevdasını anlamayanlara tabi ki bunu anlatmamız zor. Milletimizin anlaması bizler için kafidir.

Milletimiz Bize Kontrol Görevi Verdi

Bizler sahada her zaman MHP’nin bu milletin sigortası olduğunu söyledik. Sonuçlardan da anlıyoruz ki, milletimiz bize güvendi. Kontrol ve denge unsuru olarak TBMM’de Milliyetçi Hareket Partisini görmek istedi. MHP’nin bu zorlu sürecinde, ardından binlerce oyun oynanmasını rağmen destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.



(Son Güncelleme: 26 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir