Temel Karamollaoğlu Bursa’ya Geliyor…

Temel Karamollaoğlu Bursa’ya Geliyor…

 

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nun 10 Haziran 2018 Pazar günü saat 17.00’de Bursa Atatürk Stadyum Meydanı’nda halka sesleneceği öğrenildi. Konu ile alakalı olarak bilgilendirme Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız’dan geldi. Yıldız yaptığı bilgilendirmede şunları söyledi.

“Bilge Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun bugüne kadar çeşitli illerde düzenlediği mitinglere on binlerce vatandaşımızın katılım sağlamasını Saadet Partisi’ne olan teveccühün arttığının ispatı olarak görüyoruz. Sayın Karamollaoğlu’nun on binleri buluşturan mitinglerinden birisini de bu pazar günü Bursa’da gerçekleştireceğiz. Teşkilat olarak hazırlıklarımızı şimdiden tamamladığımız mitingimize saygıdeğer Gemlikli kardeşlerimizi de bekliyoruz. Mitinge gelmek isteyen kardeşlerimiz için iskele meydanından saat 16.00’da ücretsiz olarak otobüs kaldırılacağız. Mitinge özel aracı ile katılmak isteyen kardeşlerimiz içinse hareket yerimiz UÜ Asım Kocabıyık yerleşkesi önü ve saat 13.30 olacaktır. Araçlar konvoy halinde hakaret edecek olup Sayın Karamollaoğlu Kestel’de karşıladıktan sonra hep birlikte miting alanına gelinecektir.” diyerek sözlerini sonlandırdı.



(Son Güncelleme: 7 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir