Okuldaki Tartışmalı Yalıtım Malzemesi Sökülüyor

  Okuldaki Tartışmalı Yalıtım Malzemesi Sökülüyor

  Okuldaki Tartışmalı Yalıtım Malzemesi Sökülüyor

Gemlik’te vatandaşların ve müteahhitlerin tepkisini gazetemizin gündeme getirdiği, tartışmalara neden olan yalıtım malzemesi, bahse konu okul inşaatından  sökülüyor.

Gemlik Orhangazi Caddesinde yapımı devam eden Hamidiye ilk ve ortaokulunda Gemlik Belediyesi tarafından izin verilmeyen yalıtım malzemesi tepki çekmişti. Kolay yanma riski bulunan ve hiç bir şekilde izin verilmeyen uygulamanın çok sayıda öğrencinin eğitim göreceği okulda yapılması da vatandaşların ve bazı müteahhitlerin tepkilerinin odağı olmuştu. Duruma Gemlik Müteahhitler derneğide yaptıkları yazılı açıklama ile tepki göstermişti.

Gemlik Belediyesi ve Ak Parti Konuya Dahil Oldu

Olayın gazetelerde ve basında yer almasının ardından Gemlik Belediye Başkanı RefiK Yılmaz ve Ak Parti ilçe başkanı Yaşar İslam Bursa Valiliği  ile yatırımları izleme ve koordinasyon merkezi ile temasa geçti. Gemlik’te yapılan inşaatlarda izin verilmeyen ve güvenli olmayan malzemenin kullanılmaması gerektiğini dile getirilirken, Gemlik Belediyesi de diğer binalarda kullanılmamasının nedenlerini sıraladı.

Girişimler sonrasında tepkilere neden olan yalıtım malzemesinin sökülmesi çalışmalarına başlandı.    Yerine hangi kalitede yalıtım malzemesi yapılacağı merak ediliyor.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir