Koza Mesleki Ve Teknik Lisesinde İftar Keyfi

Koza Mesleki Ve Teknik Lisesinde İftar Keyfi

Koza Mesleki Ve Teknik Lisesinde İftar Keyfi

Gemlik Belediyesi’nin okullara yönelik iftar programları hız kesmiyor. Gemport Anadolu Gemlik Lisesi, Celal Bayar Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Atatepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve son olarak Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde iftar organizasyonu gerçekleşti.

Okulun bahçesinde organize edilen iftar yemeğine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Selda Meriç, Okul Müdürü Rahmi Şafak’ın yanı sıra öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Roman Kültürü Araştırma ve Yaşatma Derneği Çalgıcı Mektebi gurubu da ilahiler ve tasavvuf musikisi eserleriyle programa renk kattı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da ilahilere eşlik ederken, öğrencilerden büyük alkış aldı. Öğrencilerle sohbet eden ve yakından ilgilenen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ramazan aylarını kutladı.

Program sonunda öğrencilere hitaben konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Bu yılki ramazan programlarımızı liseli öğrencilerimizle birlikte açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu programlarımız diğer liselerimizde de devam edecek. Sizlere yönelik, hizmet ve yatırımlarımız da hız kesmeyecek” dedi. Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Selda Meriç de gençlere seslenerek, Ramazan-ı Şeriflerini kutlama konuşması yaptı.

Keyifli bir ortamda gerçekleşen iftar programı Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Rahmi Şafak’ın okuduğu dualar ile son buldu.



(Son Güncelleme: 30 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir