Yıldız; Ekonomik İstikrar Sağlayacağız…

Yıldız; Ekonomik İstikrar Sağlayacağız…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız yönetim kurulu üyeleri ve milletvekili adayları ile birlikte ‘Gemlik Hamidiyeliler Derneği’ni ziyaret etti. Ağırlıklı olarak ekonomik gündemin konuşulduğu ziyarette dernek başkanı Ali Sülhan ve arkadaşlarının yoğun sorularına maruz kalan Yıldız şunları söyledi.
“Bugün geldiğimiz noktada, iktidarın uyguladığı yanlış politikalar, tarımı, hayvancılığı ve sanayiyi maalesef bitirme noktasına getirmiştir. Döviz kurları ile altın fiyatlarındaki artışlar ve yapılan zamlar ekonominin halini ortaya koymaktadır. Şimdi sizlere, rakamlarla bir örnek vermek isterim; ak parti hükümeti on beş yıllık süre içerisinde özelleştirmeden yaklaşık 60 milyar dolar civarında gelir elde etmiş, bunun karşılığında ise rantiyeye sadece anapara borcumuzun karşılığı olarak 216 milyar dolar civarında faiz ödemiştir. Bunun nedeni iktidar partisinin faiz belasını dünya gerçeği olarak kabul etmesidir. Fakat Saadet Partisi faizli ekonomiyi hiçbir zaman benimsememiştir. Refah Partisi zamanında uygulamış olduğumuz havuz sistemi ile 11 ay gibi kısa bir sürede denk bütçe yaptık. Bunu yaparken de hiçbir ürün veya hizmete zam yapmadık. Sadece faize giden musluğu tıkadık o kadar. Bunun neticesinde işçinin, memurun, emeklinin maaşlarında muazzam derecede iyileştirme yaptık. Ak parti iktidarının çıraklık ve kalfalık dönemlerinde ekonomi adına bir şey görmediğimiz gibi ustalık dönemlerinde de bir şey gördüğümüzü söyleyemeyiz. Bu sebeple artık bu iktidarı değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.



(Son Güncelleme: 29 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir